Stephen King και Silent Hill... "εισβάλουν" στο PUBG

Trick or treat!

Από οτι φαίνεται, όσοι παίξετε PlayerUnknown's Battlegrounds αυτές τις μέρες θα νιώσετε σαν σε ταινία τρόμου. Ενόψει του Halloween "ψήνεται" ένα ιδιαίτερο event. Το tweet της εταιρείας περιείχε ένα σύντομο βίντεο και τρεις λέξεις: "Beware… Halloween approaches".

Beware... Halloween Approaches.

pic.twitter.com/Cdol5V8H9B

— PUBG (@PUBG) October 17, 2018

To μενού περιλαμβάνει ένα σκοτεινό κτίριο, νοσοκόμες πανομοιότυπες με εκείνες του Silent Hill και κλόουν όπως ο Pennywise από το αγαπημένο "It". Τι ακριβώς είναι; Κανείς μας δεν ξέρει, πάντως μας βάζει για τα καλά στο κλίμα των ημερών.

Μέχρι το τέλος του μήνα έχουμε καιρό, όμως μπορούμε να εικάζουμε πως πρόκειται για κάποιο event μερικών ημερών αν όχι ενός 24ωρου. Αν και στο βίντεο φαίνεται να είναι μέρα έξω από το κτίριο, μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε πως ίσως λόγω Halloween δούμε και λίγη νύχτα στο PUBG.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Το PUBG αποκτά Ranking System Φαίνεται ότι το PUBG έρχεται επιτέλους στο PS4 To πρόσφατο Event Mode του PUBG μας επιστρέφει στις μέρες του Early Access

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα