Λάσμε: "Θα αντιδράσουμε" (video)

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στους Γιαννίκο Δούσκα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου για την ήττα από τη Μπάγερν, τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια, αλλά και για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Για την ήττα από την Μπάγερν: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη αμυντικά και επιθετικά. Ήταν ένα καλό μάθημα. Ήταν μια ήττα που κοστίζει, αλλά θα επιστρέψουμε».

Για το ότι είναι σύντομα το επόμενο ματς: «Έχουμε την ποιότητα να αντιδράσουμε. Ήταν μια άσχημη ήττα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι
στην προσπάθειά μας. Δεν πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια».

Για την Γκραν Κανάρια: «Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Πρέπει να κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας. Οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Η Γκραν Κανάρια είναι σκληρή ομάδα. Έχει αθλητική περιφέρεια και ψηλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο ματς.

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε: «Νιώθω πολύ όμορφα που επέστρεψα. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω καλά, λατρεύω το μπάσκετ και την ζωή στην Αθήνα».

Για το ότι οι αρχηγοί των ομάδων της Ευρωλίγκα τον χαρακτήρισαν ως σταρ της διοργάνωσης: «Το εκτιμώ πραγματικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά. Αυτό θα φύγει όταν τελειώσει η καριέρα μου. Θέλω να κατακτήσω τίτλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα