Βενγκέρ: «Επιστρέφω 1η Ιανουαρίου!»

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους από το νέο έτος δηλώνει ο Αρσέν Βενγκέρ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον επόμενο προορισμό του.

Ο επί 22 χρόνια και μέχρι την περασμένη σεζόν προπονητής της Άρσεναλ, στα 68 του τονίζει ότι είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί τους προηγούμενους μήνες προκειμένου να ξαναπιάσει δουλειά.

«Από τα 22 μου χρόνια στην Άρσεναλ έχω μεγάλη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Έχω προτάσεις από όλο τον κόσμο. Από ομοσπονδίες, εθνικές ομάδες, μπορεί και από την Ιαπωνία. Νομίζω
ότι θα αρχίσω ξανά την 1η Ιανουαρίου. Νιώθω ξεκούραστος και είμαι έτοιμος να ξαναδουλέψω. Όμως που; Ακόμα δεν ξέρω», είπε ο Αλσατός τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην παίκτη του στην Άρσεναλ Μεσούτ Οζίλ, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την απόσυρσή του από την Εθνική Γερμανίας:

«Νομίζω ότι η Γερμανία χρειάζεται τον Οζίλ. Ελπίζω ότι ο Γιόακιμ Λεβ μπορεί να τον πείσει να επιστρέψει. Είναι ένας σούπερ ποδοσφαιριστής, δεν ήταν ο χειρότερος της Γερμανίας στο Μουντιάλ. Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι άφησε την Εθνική. Θέλω οι παίκτες να είναι όσο καλύτεροι γίνεται και όταν δεν παίζει σε επίπεδο εθνικών ομάδων χάνει λίγο».
Keywords
Τυχαία Θέματα