SDCC 2019: Το "Supernatural" λέει αντίο κι ετοιμάζεται για το τέλος

Ένα πάνελ μόνο κλάμα.

Το "Supernatural", η μακροβιότερη sci-fi/genre σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, θα ολοκληρωθεί με την επερχόμενη 15η σεζόν του κι έτσι το φετινό πάνελ στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο ξεκίνησε με τον Jared Padelecki να λέει "Μπορούμε όλοι να αρχίσουμε να κλαίμε για να μην νιώθω τόσο περίεργα;".

Στο πάνελ πλάι στον Sam Winchester, βρέθηκαν φυσικά οι Jensen Ackles (Dean Winchester), Misha Collins (Castiel), Alexander Calvert (Jack), Richard Speight Jr. (Gabriel) και Rob Benedict (Chuck), μαζί με

τους εκτελεστικούς παραγωγούς Robert Singer, Andrew Dabb, Eugenie Ross-Leming, Brad Buckner και Bob Berens, για να μιλήσουν για το επικείμενο τέλος και να αποχαιρετήσουν το συναισθηματικά φορτισμένο κοινό.

Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoiler από την 14η σεζόν του "Supernatural".

The Boys

"Πάει πολύς καιρός..." προσπαθεί να μιλήσει ο Ackles για τα χρόνια που έχει περάσει στη σειρά και το τι σημαίνει γι' αυτόν. "Ξεκινήσαμε στο Βανκούβερ σκεπτόμενοι πως θα βάλουμε σε αναμονή τις ζωές μας και θα πατήσουμε παύση για μία σεζόν, ίσως δύο... και δεν βγήκε ποτέ από το 'pause' κι είμαι ευγνώμων που δεν βγήκε, γιατί ήταν μια τρομερή βόλτα. Είναι δύσκολο να εκφράσουμε το τι θα πάρουμε μαζί μας απ' αυτό. Είμαστε φίλοι κι έχουμε εμπειρίες μιας ζωής".

"Θεωρώ αυτούς τους τύπους φίλους μου για μια ζωή και ξέρω πως κανείς σας δεν με συμπαθεί, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο, όπως και το απίστευτο fandom κι αυτήν την εμβληματική κληρονομιά μιας σειράς. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέρος της", προσπάθησε να αστειευτεί ο Collins, πριν κι αυτός δηλώσει σοβαρά την αγάπη του.

"Είμαι πολύ τυχερός γιατί οι φιλίες μου δεν θα φύγουν. Και ο Sam Winchester, για μένα, δεν θα φύγει. Θα είναι κομμάτι μου για πάντα", είπε ο Padalecki για τους θαυμαστές που δεν θα εξαφανιστούν έτσι απλά μετά το φινάλε της 15η σεζόν.

Το Πάνελ

Πέρα από το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το οποίο προβλήθηκε γιατί δόθηκε και μια μικρή ρέπλικα του Impala σε έναν τυχερό ακροατή, προβλήθηκε κι ένα μεγάλο reel πάνω από 10 λεπτά, με τις καλύτερες στιγμές της σειράς, και στις 14 σεζόν, με τη μουσική του να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα "Don’t Fear the Reaper" από Blue Oyster Cult, "Bad Moon Rising" από Creedence Clearwater Revival και φυσικά, το χαρακτηριστικό "Carry on Wayward Son" από Kansas. Το scrapbook βίντεο φυσικά είχε θερμή ανταπόκριση από το κοινό, το οποίο είδε γνώριμα πρόσωπα και γιόρτασε το μεγάλο run του "Supernatural".

Τη σκυτάλη πήραν και οι παραγωγοί, με τον Brad Buckner δήλωσε για τη σειρά πως μετά την ανατροπή του φινάλε στον 14ο κύκλο, όλα έχουν αλλάξει δραματικά για τις πεποιθήσεις του Sam και του Dean όσον αφορά τον Θεό, καθώς πλέον αμφισβητούν ανοιχτά τις προθέσεις του. Ο Bob Berens πρόσθεσε πως η αποκάλυψη αυτή στο φινάλε έχει τις ρίζες της σε ένα από τα βασικά θέματα της σειράς που αφορούν την ελεύθερη βούληση.

Η Eugenie Ross-Leming μίλησε για το νέο ταξίδι των αδερφών Winchester. "Είναι η τελευταία χρονιά για να πάρουμε ρίσκα που δεν έχουμε πάρει παλιότερα", ενώ πρόσθεσε πως η τελική ιστορία "έχει πολλά πλοκάμια τα οποία θα δούμε να παίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν".

Δυστυχώς, όπως η σειρά, έτσι και το πάνελ, έφτασε στο τέλος του. "Σας αγαπάμε πάρα πολύ. Σας ευχαριστούμε", είπε ο Ackles, καθώς αυτός και οι συνάδελφοί του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. "Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον πλανήτη", πρόσθεσε ο Padalecki". Κοινό και θαυμαστές ανταπέδωσαν, όχι μόνο με δάκρυα, αλλά και με χειροκροτήματα κι επευφημίες όρθιοι, όταν τα μέλη του "Supernatural" αποχωρούσαν από τη σκηνή.

Η 15η σεζόν θα αποτελείται από 20 επεισόδια κι αναμένεται να ξεκινήσει στο CW στις 14 Οκτωβρίου. Όταν η σειρά τελειώσει, θα έχει μεταδώσει συνολικά 327 επεισόδια.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece SDCC 2019: Πρώτο full trailer για την σειρά Watchmen του HBO Westworld Season 3 Trailer - Comic Con 2019 The Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα