Τρεις νέες προσθήκες αποκτά η 4η σεζόν του "Fargo"

Μεγαλώνει το cast.

Τρία νέα μέλη στο δυναμικό της απέκτησε η 4η σεζόν του "Fargo".

O λόγος για τους Jason Schwartzman, Jack Huston και Ben Whishaw, οι οποίοι, σύμφωνα με το flickeringmyth.com, θα ενσωματωθούν στο cast της επερχόμενης σεζόν πλάι στους Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruon, Anji White,

Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield, Amber Midthunder και, φυσικά, τον Chris Rock.

Από αριστερά προς δεξιά: Οι Jack Huston, Jason Schwartzman και Ben Whishaw.

Ο Jack Huston έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο "Boardwalk Empire" ως Richard Harrow, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στα "Ben-Hur" και "Their Finest". Ο Jason Schwartzman έχει παίξει στα "Rushmore" (1998), "Shopgirl" (2005), "Marie Antoinette" (2006), "Scott Pilgrim vs. the World" (2010) και "Saving Mr. Banks" (2013) και "The Grand Budapest Hotel" (2014). Τέλος, ο Ben Whishaw έγινε γνωστός μέσα από το "Perfume: The Story of a Murderer" (2006) και τον έχουμε δει στα "Cloud Atlas" και "The Danish Girl", ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στα "Mary Poppins Returns" και στις δύο τελευταίες ταινίες James Bond ως Q, ρόλο στον οποίο θα επιστρέψει για τη νέα ταινία του κατασκόπου 007. Για τον ρόλο τους στη μίνι-σειρά "A Very English Scandal" κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο BAFTA.

Η σειρά είναι ανθολογική και ιδιαίτερα γνωστή για το μαύρο της χιούμορ και τον τρόπο που περιπλέκει τις καταστάσεις. Η πρώτη σεζόν τοποθετήθηκε στο 2006 στη Μινεσότα όπου εκτυλίσσεται μία σειρά μυστηριωδών δολοφονιών, και κατάφερε να κερδίσει τρία βραβεία Emmy και δύο Χρυσές Σφαίρες. Η δεύτερη σεζόν μεταφέρθηκε στο 1979, με μία τριπλή ανθρωποκτονία, μία αισθητικό και έναν χασάπη στο επίκεντρο. Η τρίτη σεζόν ήρθε πάλι πιο κοντά στο τώρα, τοποθετημένη το 2010, όπου ένα ζευγάρι θέλοντας να ζήσει μια καλύτερη ζωή εμπλέκεται σε δύο δολοφονίες.

Η 4η σεζόν του "Fargo" θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής το 2019, και θα τοποθετηθεί στο 1950. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

"Στο τέλος δύο μεγάλων αμερικανικών μεταναστεύσεων- αυτή των Νότιο- Ευρωπαίων από χώρες όπως η Ιταλία, οι οποίοι ήρθαν στην Αμερική στο γύρισμα του τελευταίου αιώνα και εγκαταστάθηκαν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο- των Αφροαμερικάνων που εγκατέλειψαν τον νότο σε μεγάλα πλήρη προκειμένου να ξεφύγουν από τον Jim Crow και εγκαταστάθηκαν στις ίδιες πόλεις (με τους προαναφερθέντες Ευρωπαίους)- είδαμε μία σύγκρουση ξένων μεταξύ τους ανθρώπων, όλοι να πολεμούν για ένα κομμάτι του Αμερικανικού ονείρου. Στην πόλη του Κάνσας, Μιζούρι, δύο εγκληματικά συνδικάτα έχουν συνάψει μία άβολη ειρήνη. Ένας Ιταλός, ένας Αφροαμερικάνος. Μαζί ελέγχουν την εναλλακτική οικονομία- αυτή της εκμετάλλευσης, των καταχρήσεων και των ναρκωτικών. Αυτοί οι δύο είναι η ιστορία της Αμερικής. Για να εξασφαλίσουν την ειρήνη, οι επικεφαλής της κάθε οικογένειας αντάλλαξαν τους μεγαλύτερους γιους τους".

Η 4η σεζόν του "Fargo" θα κάνει πρεμιέρα το 2020.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΘα πρωταγωνιστήσει ως καιροσκόπος οικογενειάρχης ο Chris Rock στην τέταρτη σεζόν του "Fargo"H 4η σεζόν του "Fargo" θα παιχτεί μέσα στο 2019H τρίτη σεζόν του "Fargo" μάλλον θα είναι και η τελευταία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα