SDCC 2019: Η Blade ταινία δεν θα είναι μέρος της Φάσης 4 του MCU

Δηλώνει και ξεκαθαρίζει ο Feige.

Σε μια συνέντευξη με το Collider, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, μετά τις αμέτρητες ανακοινώσεις του στο San Diego Comic-Con, δήλωσε κατηγορηματικά πως η νέα ταινία "Blade" με πρωταγωνιστή τον Mahershala Ali, δεν θα είναι μέρος της 4ης Φάσης του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU).

Η εν λόγω

νέα Blade ταινία ανακοινώθηκε εχθές, μέσω του μεγάλου πάνελ που είχε η Marvel στο Hall H του φετινού Comic Con. O Mahershala Ali, που έχει ήδη εμφανιστεί στο MCU ως ο Cottonmouth, ιδιοκτήτης του κεντρικού κλαμπ στη σειρά "Luke Cage" του Netflix, έχει αναλάβει να ηγηθεί του cast ακολουθώντας τα βήματα του Wesley Snipes που ανέλαβε τον ρόλο από το 1998 έως το 2004.

Ο Feige ωστόσο δεν ξεκαθάρισε το αν η νέα Blade ταινία με τον Ali θα είναι μέρος της επερχόμενης πέμπτης φάσης του MCU, αν και υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο.

Επιπροσθέτως, ο Kevin Feige μπορεί να ανακοίνωσε 11 (!) νέα project για τα επόμενα δύο χρόνια, τόσο ταινιών όσο και τηλεοπτικών σειρών που αναμένονται στο Disney+, αποκάλυψε επίσης πως η ομάδα δημιουργικού της Marvel ήδη γνωρίζει τη συνέχεια και το τι έπεται. Σε μια συνέντευξη με το MTV, ο πρόεδρος μίλησε για την έλλειψη της ομάδας των Εκδικητών κι επιβεβαίωσε πως όταν όντως πάρουμε κάποιο νέα ταινία crossover, θα περιλαμβάνει μια πολύ διαφορετική ομάδα, από αυτήν που ξέρουμε, επιβεβαιώνοντας επιπλέον πως οι βάσεις για το ενδεχόμενο crossover θα αρχίσουν να μπαίνουν από την Phase 4.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2019: Πρώτο full trailer για την σειρά Watchmen του HBOWestworld Season 3 Trailer - Comic Con 2019The Witcher | Επίσημο Teaser | Netflix (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα