ΠΑΟΚ μεταγραφές 22/7: Ο Κοεντράο είπε το «ναι» και ανακοινώνεται!

Το μίνι μεταγραφικό σίριαλ ολοκληρώθηκε θετικά και ο Φάμπιο Κοεντράο θα γίνει και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ αφού απάντησε θετικά στον Δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας, συμφώνησε σε όλα αλλά ζήτησε δύο μέρες διορία για να δώσει την οριστική του απάντηση. Αυτή ήταν θετική και ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα

τη νέα σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να ενισχύονται θεαματικά στην αριστερή τους πτέρυγα.

Το προφίλ του Φάμπιο Κοεντράο, που έρχεται για τον ΠΑΟΚ

Ο αριστερός οπισθοφύλακας που άνηκε για επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε μαζί της 58 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 28 στο Champions League, 14 στο Κύπελλο, 1 στο UEFA Super Cup και 1 στο FIFA Club World Cup έχει φορέσει μεταξύ άλλων και τις φανέλες των Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπενφίκα, Μονακό ενώ πέρσι ήταν στην Ρίο Αβε.

Πρόπερσι με τη Σπόρτινγκ, ο Κοεντράο, έπαιξε σε 25 ματς και την σεζόν που μας πέρασε είχε 21 συμμετοχές με την Ρίο Αβε.

Στην καριέρα του έχει 38 ματς στους ομίλους του Champions League με δύο γκολ. Το 2018 έπαιξε στους ομίλους με την Ρεάλ και το 2018 με την Σπόρτινγκ.

Μετράει επίσης 58 αγώνες με την Εθνική Πορτογαλίας. Έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 και τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν το Σεπτέμβριο του 2019.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ μεταγραφές 22/7: Ο Κοεντράο είπε το «ναι» και ανακοινώνεται! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα