SDCC 2018: Το Marvel Rising θα συνδέεται με το Agents of SHIELD

Μικροί ήρωες εν δράση!

H νέα σειρά κινουμένων σχεδίων της Marvel, "Marvel Rising" είχε το δικό της πάνελ στο SDCC 2018 φέρνοντας μας διάφορες αποκαλύψεις για το show, μεταξύ των οποίων τη σύνδεση του με το "Agents of SHIELD" του ABC.

To "Μarvel Rising" φέρνει νεαρούς ήρωες της Marvel σε μια νέα

ομάδα που θα πολεμάει το έγκλημα. Θα χωρίζεται σε δύο μέσα, μια σειρά κινουμένων σχεδίων κι ένα κόμικ. Η σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Disney XD θα περιλαμβάνει τους Dove Cameron ως Ghost-Spider, Chloe Bennet ως Quake, Tyler Posey ως Inferno, Kathreen Kavari ως Ms. Marvel, Milana Vayntrub ως Squirrel Girl, Cierra Ramirez ως America Chavez, Kamil McFadden ως Patriot, Kim Raver ως Captain Marvel, Bradley Baker ως Tippy Toe και τον Lockjaw.

Από το cast στο πάνελ παρευρέθηκαν οι Cameron, Bennet, Vayntrub, Khavari και McFadden, παρουσιάζοντας ένα sneak peek στους παρευρισκόμενους και δίνοντας μας διάφορες πληροφορίες για την σειρά. Ας δούμε παρακάτω τις σημαντικότερες:

Ghost-Spider (Gwen Stacy): Είναι πολύ έξυπνη, γλυκιά και σαρκαστική. Έχει μια αρκετά πολύπλοκη σχέση με τον πατέρα της, καθώς είναι ο αρχηγός της αστυνομίας και θεωρεί την Ghost-Spider περισσότερο απειλή από ήρωα. Είναι αρκετά νεαρή και θυμίζει λίγο την Skye από το "Agents of SHIELD". Τέλος, η ιστορία της στην σειρά ξεκινάει όταν κατηγορείται αδίκως για τον φόνο του καλύτερου της φίλου.Squirrel-Girl: Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι ενώ είναι λίγο χαζοχαρούμενη, είναι επίσης πολύ έξυπνη, ικανή και δυνατή.Ms. Marvel: Θα δούμε αρκετά για την προέλευση της Kamala, την οικογένεια και το παρελθόν της.Patriot: Είναι ένας ήρωας που πρέπει να δουλέψει και προσπαθήσει πολύ περισσότερο από τους άλλους, καθώς δεν έχει σούπερ δυνάμεις, ώστε να αποδείξει ότι αξίζει την θέση του στην SHIELD.Quake: Όταν η Bennet ρωτήθηκε για την διαφορές της ηρωίδας στα κινούμενα σχέδια από το "Agents of SHIELD", είπε ότι δεν είναι διαφορετικός χαρακτήρας και ότι θα υπάρξουν κομμάτια εμπνευσμένα από το "SHIELD'. Ενώ άφησε να εννοηθεί ότι μεταφορά στοιχείων θα γίνει κι ανάποδα, "Μάλιστα, σκοπεύουμε να φέρουμε πράγματα από αυτό το show στο SHIELD - αλλά δεν το είπα αυτό. Καλύτερα να μείνετε συντονισμένοι ώστε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό".Το Marvel Rising αν και θα ασχοληθεί αρκετά με την δυναμικότητα των γυναικείων χαρακτήρων, δεν θα είναι ένα show μόνο για κορίτσια, αλλά προσπαθούν να καλύψουν τη ζήτηση που έχουν διαπιστώσει από νεαρά κορίτσια για περισσότερες ηρωίδες σε σειρές.Στην σειρά θα ακουστεί και η Ming-Na Wen, που υποδύεται την Agent May στο "Agents of SHIELD"

Το "Marvel Rising" θα ξεκινήσει με μια συλλογή από μικρού μήκους επεισόδια υπό την ονομασία "Marvel Rising: Initiation" στις 13 Αυγούστου στο αμερικανικό Disney XD και αργότερα η σειρά θα κάνει κανονικά πρεμιέρα το φθινόπωρο υπό το όνομα "Marvel Rising: Secret Warriors".

Το "Agents of SHIELD" θα επιστρέψει με μικρότερη έκτη σεζόν κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSDCC 2018: Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος των "Titans" και όχι μόνοSDCC 2018: Μια πρώτη ματιά στο αιματηρό Nightflyers του George R.R. MartinSDCC 2018: Πρώτο trailer για το "Mayans MC", το spin-off του "Sons Of Anarchy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα