SDCC 2018: Έρχεται τηλεοπτική σειρά "Stargirl" στην υπηρεσία streaming της DC

Το τηλεοπτικό show θα κάνει πρεμιέρα το 2019 και θα το επιμεληθούν οι Geoff Johns και Greg Berlanti.

Μια τηλεοπτική σειρά "Stargirl" ανακοινώθηκε για την υπηρεσία streaming της DC.

Σύμφωνα με το THR, ο Geoff Johns θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή της σειράς και στη συγγραφή των 13 επεισοδίων της, με τον Greg Berlanti να συμμετέχει στην παραγωγή μέσω της Berlanti Productions. Το show θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Δημιουργημένη από τους Johns και Lee Moder, η Stargirl έκανε το ντεμπούτο

της το 1999 στο "Stars and S.T.R.I.P.E. #1". Η ιστορία ακολουθεί την Courtney Whitmore γνωστή και ως Stargirl, μια κοπέλα στη Β' Λυκείου που εμπνέει μια απίθανη ομάδα νέων ηρώων να πολεμήσουν κακούς του παρελθόντος. Η πρώτη ομάδα σούπερ ηρώων, η Justice Society of America, θα εμφανιστεί επίσης.

Ο χαρακτήρας της Stargirl εμφανίστηκε και στην σειρά της DC στο CW, το "Legends of Tomorrow".

Το DC Universe θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και θα περιέχει 6 σειρές, συμπεριλαμβανομένου και του "Stargirl". Οι υπόλοιπες σειρές είναι: "Titans", "Swamp Thing", "Harley Quinn", "Doom Patrol", "Metropolis" και "Young Justice: Outsiders".

Μπορείτε να τσεκάρετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία streaming της DC, όμως τα κακά νέα είναι ότι διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ ακόμα.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο "Creepshow" επανέρχεται στις οθόνες μας από το 2019Το Amazon έδωσε εντολή για μια νέα σειρά με τίτλο "Tales From the Loop"SDCC: Ένας τεράστιος LEGO Thanos ετοιμάζεται να μας καταστρέψει

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα