Επεκτείνεται η Guerilla Games

Νέοι ορίζοντες, νέοι αγώνες.

Η Guerrilla Games σκοπεύει να επεκτείνει τα "γραφεία" της στις αρχές του 2019, στοχεύοντας σε μικρότερους χρόνους διαδικασίας ανάπτυξης παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, η Guerrilla θα "καταλάβει" 5 ορόφους γραφείων στο Άμστερνταμ, ελπίζοντας να γίνει το "σπίτι" της εταιρείας.

Σε μια συνέντευξη με το Het Parool, ο CEO της Guerrilla, Hermen Hulst, εξήγησε, πως το στούντιο είχε αυτές τις βλέψεις για τα τελευταία 3 ή 4 χρόνια, ενώ η αλλαγή των γραφείων θα

επιτρέψει στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας να φτάσει στους 400 υπαλλήλους.

Το κύμα προσλήψεων ξεκίνησε ήδη με τους πρώτους 9 νέους υπαλλήλους, όμως ο Hulst ανέφερε, ότι ο επιπλέον χώρος είναι ακόμη απαραίτητος για αίθουσες "sound και motion tracking".

Αν λάβουμε υπόψιν την περίοδο σχεδόν 7 ετών, που χρειάστηκαν για την ανάπτυξη του Horizon Zero Dawn, ο Hulst ελπίζει, πως η επέκταση αυτή θα επιτρέψει στο στούντιο να κυκλοφορήσει νέα και ήδη υπάρχοντα IP, με μεγαλύτερη συχνότητα.

Η Guerrilla Games κερδίσει ένα βραβείο BAFTA για τη δουλειά της στο Horizon Zero Dawn και συγκεκριμένα το βραβείο της κατηγορίας Original Property.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΠάνω από 5 δισεκατομμύρια Dino-Machines θρηνήσαμε στο Horizon Zero DawnΟ παραγωγός του Horizon: Zero Dawn στην ομάδα της Ubisoft για έναν νέο τίτλοΤο Horizon Zero Dawn είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στο PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα