SDCC 2018: Η Spider-Gwen επιστρέφει ως 'Ghost Spider'

Νέο όνομα, ίδια ηρωίδα.

Το μηνιαίο κόμικ της Marvel "Spider-Gwen" τελείωσε αυτή την εβδομάδα, αλλά οι fans του δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για την επιστροφή της ηρωίδας. Κατά τη διάρκεια του πάνελ του Spider-Man στο SDCC 2018 ανακοινώθηκε μια νέα σειρά, το "Spider-Gwen: Ghost

Spider".

Spider-Gwen: Ghost Spider art by Bengal. (Marvel Comics)

H σειρά θα έχει νέα δημιουργική ομάδα, στην συγγραφή τον Seanan McGuire, στο σχέδιο τον Rosi Kämpe και στα εξώφυλλα τον Bengal. To "Ghost Spider" είναι το όνομα που η Gwen χρησιμοποιεί στο νέο franchise κινουμένων σχεδίων και κόμικ "Marvel Rising", και απ' ό,τι φαίνεται η Marvel θέλει η αλλαγή να περάσει παντού.

Δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για την ιστορία, εκτός ότι η Gwen θα έχει σημαντικό ρόλο στο crossover Spidergeddon. Είναι άγνωστο αν η Gwen θα παραμείνει στο δικό της σύμπαν (Earth-65) ή θα πάει στο Prime Marvel Universe όπως ο Miles Morales. Η Marvel ανακοίνωσε ότι η σειρά θα κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο.

The Superior Octopus #1 cover by Travis Charest. (Marvel Comics)

Είδαμε επίσης το "The Superior Octopus" από τον συγγραφέα Christos Gage με σχέδιο του Mike Hawthorne και εξώφυλλα του Travis Charest. Η σειρά θα εξερευνά την ζωή του Otto Octavius ενώ προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο νέο του σώμα χρησιμοποιώντας τις δικές του αμείλικτες μεθόδους ενώ προσπαθεί συγχρόνως να φερθεί σαν ήρωας.

Ακόμα τρεις μίνι σειρές Spider-Man ανακοινώθηκαν στο πάνελ και όλες συνδέονται με το crossover Spidergeddon. To "Spider-Girls", των Jody Houser και Andres Genolet, θα περιλαμβάνει τους Mayday Parker, Anya Corazon και Annie May Parker από το "Amazing Spider-Man: Renew Your Vows."

Spider-Force #1 cover by Shane Davis. (Marvel Comics)

Το "Spider-Force", των Christopher Priest, Paolo Siqueira και Shane Davis, περιλαμβάνει μια ομάδα από τους Kaine, Spider-Woman, Spider-Girl από το "Old Man Logan" universe και δύο νέους χαρακτήρες.

Τέλος, το "Vault of Spiders" είναι μια ανθολογία που θα επικεντρώνεται σε ένα πλήθος χαρακτήρων από το crossover. Μεταξύ αυτών οι Cowboy Spider-Man και Supaidaman.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece SDCC 2018: Nέα φάση στην DC φέρνουν ο "Batman Who Laughs" και οι νέες Justice League ιστορίες
Keywords
Τυχαία Θέματα