SDCC 2018: H 30η σεζόν του "The Simpsons" αποκτά ημερομηνία πρεμιέρας

Η κωμική οικογένεια επιστρέφει.

Επιτέλους αποκαλύπτεται η ημερομηνία πρεμιέρα για την 30η σεζόν του "The Simpsons" στο πάνελ της σειράς στο φετινό San Diego Comic-Con.

Η πολυαγαπημένη σειρά αναμένεται να επιστρέψει -κοίτα να δεις σύμπτωσηστις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο δημιουργός Matt Groening, η ηθοποιός Tress MacNeille, ο σκηνοθέτης David Silverman και ο παραγωγός Al Jean βρέθηκαν στην σκηνή για να μας δώσουν μερικά ψίχουλα πληροφοριών για την νέα

σεζόν. Προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο απ' το επερχόμενο επεισόδιο όπου ο Homer βρίσκεται στην Νέα Ορλεάνη. Ο Silverman εξήγησε ότι η χρήση ψηφιακής τεχνολογίας στα κινούμενα σχέδια επιτρέπει στους σχεδιαστές να εξερευνούν τέτοιες τοποθεσίες εκτός Springfield.

Στο πάνελ έκανε την εμφάνιση της και η νέα αφίσα του φετινού special "Treehouse of Horror", το οποίο θα αντλεί έμπνευση από ταινίες όπως "Jurassic World" και "Invasion of the Body Snatchers".

Ως συνήθως, η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη διάσημους guest stars με ονόματα να ξεπηδούν όπως Gal Gadot, Patti Lupone, Emily Deschanel, Jon Lovitz, Guillermo del Toro και ο βασικός διευθυντής περιεχομένου του Netflix Sarandos.

Ο Jean επίσης είπε ότι ένα απ' τα φετινά couch gags της σειράς θα διακωμωδεί την σειρά κινουμένων σχεδίων "Bob's Burgers".

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και περιμένει τα νέα του Comic-Con για όλες τις αγαπημένες της σειρές. Όταν δεν βρίσκει κάτι γαργαλιστικά ενδιαφέρον, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Πανικό θα προκαλέσει ο Lobo στο "Krypton" και δεν θα είναι ο μόνοςSDCC 2018: Μάγοι, τέρατα και υπερήρωες κατέκλυσαν το πάνελ της Warner Bros.
Keywords
Τυχαία Θέματα