SDCC 2018: Νέο κόμικ "Dr. Horrible" δια χειρός Joss Whedon

Κυκλοφορεί στις 14 Νοεμβρίου.

Καινούργιες απίθανες εξελίξεις μας φέρνει το ComicCon που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο.

Συγκεκριμένα μάθαμε ότι ο σεναριογράφος Joss Whedon, που τον γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του "Buffy the Vampire Slayer" (το οποίο αποκτά reboot) και "Dollhouse", αλλά και από τις ταινίες "The Avengers" και "Avengers: Age of Ultron", θα εκδώσει ένα νέο κόμικ "Dr. Horrible".

Το "Dr. Horrible's Sing-Along Blog" ήταν ένα μιούσικαλ που δημοσιεύτηκε

στο ίντερνετ και έλεγε την ιστορία του Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), ενός υπερκακού, της νέμεσις του, Captain Hammer (Nathan Fillion) και της Penny (Felicia Day), μιας απλής κοπέλας και το κοινό τους ερωτικό ενδιαφέρον.

Στο νέο κόμικ, η χειρίστρια του χρόνου, Hourglass, έχει μπλέξει και καλεί τους Dr. Horrible και Captain Hammer για να την βοηθήσουν.

To "Dr. Horrible's Sing-Along Blog" (2008)

"Τι ευτυχία να είμαι πίσω στον κόσμο και να βάζω λόγια στα στόματα των χαρακτήρων και να λέω, ‘πείτε λέξεις, στόματα’ και να το κάνουν”, είπε ο Whedon. “Κάθε μέλος του Hammerverse—συγνώμη, Doc, αλλά έτσι λέγεται, το κατοχύρωσε—είναι ευχάριστο, και μεγαλύτερος από την ζωή, αλλά πιο σημαντικό, στο ανθρώπινο επίπεδο, είναι ηλίθιοι. Θα χαρείς τις περιπέτειες τους και θα κλάψεις με τον πόνο τους, ή ίσως και όχι, ίσως απλά σε πιάσει φαγούρα στην μύτη. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα".

Οι δημιουργοί της ταινίας, Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen, καθώς και οι δύο πρωταγωνιστές, Nathan Fillion και Felicia Day, παρευρέθηκαν στο πάνελ της Dark Horse Comics και μας έφεραν τα νέα.

Το "Dr. Horrible: Best Friends Forever" θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceSDCC 2018: Οι πρώτες ματιές στο Collector's Edition του Resident Evil 2 RemakeSDCC 2018: Σειρά κινουμένων σχεδίων "Super Dinosaur" αποκαλύπτει ο δημιουργός του "The Walking Dead"SDCC 2018: Το Castle Rock είναι ανθολογία με διαφορετικού τύπου σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα