SDCC 2018: Σε νέα ύψη πετά το Supergirl στον τέταρτο κύκλο

Τρεις νέοι ήρωες φτάνουν στην National City.

Σε νέα φάση μπαίνει η ιστορία του "Supergirl" στον τέταρτο κύκλο με νέους χαρακτήρες της DC Comics να μπαίνουν στο cast της σειράς. Όπως ανακοινώθηκε στο πάνελ του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο στην ομάδα προστίθεται η πρώτη τηλεοπτική trans υπερηρωίδα Dreamer την οποία θα υποδυθεί η trans ακτιβίστρια Nicole Maines.

Κατά την διάρκεια του πάνελ αποκαλύφθηκε

επίσης το πρώτο trailer για την τέταρτη σεζόν στο οποίο το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Sam Witwer ως Agent Liberty έναν νέο βασικό χαρακτήρα της σειράς. Σε τακτικό χαρακτήρα αναβαθμίζεται και ο Jesse Rath τον οποίο γνωρίσαμε στην σεζόν που μας πέρασε ως Brainiac-5.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer.

H Dreamer, ή όπως αλλιώς είναι γνωστή ως Nia Nal είναι η τελευταία προσθήκη στην δημοσιογραφική ομάδα της CatCo. Περιγράφεται ως μια "παθιασμένη νεαρή trans γυναίκα με ισχυρό κίνητρο για την προστασία των συνανθρώπων της. Κατά την διάρκεια της ιστορίας στην νέα σεζόν οι Νia θα μεταμορφωθεί στην υπερηρωίδα Dreamer σε ένα ταξίδι που είναι ανάλογο με αυτό της Κara ως Supergirl.

Από την πλευρά της η Maines έδωσε επιπρόσθετες πληροφορίες για τον χαρακτήρα της κατά την διάρκεια του πάνελ. " H Nia είναι μια νέα δημοσιογράφος στην CatCo. Δούλεψε για την Cat Grant στο παρελθόν στην Oυάσινγκτον και πλέον στην National City μπαίνει υπό την προστασία της Kara που αναλαμβάνει να την καθοδηγήσει στην δημοσιογραφία αλλά και στο τι σημαίνει να είναι υπερήρωας. Είναι τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη που βρίσκεται εκεί και που είναι μέλος της ομάδας. Έχει εξαιρετικά δυνατό κίνητρο για να προστατεύει τους ανθρώπους και να πολεμά ενάντια στην διάκριση και το μίσος. Είναι η υπερηρωίδα που χρειαζόμαστε". Όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην Legion of Super Heroes ως Nura Nal/Dream Girl παρά την ομοιότητα των ονομάτων.

Στο πάνελ αποκαλύπτεται επίσης ότι η April Parker Jones προστίθεται στο cast ως η συνταγματάρχης "Lauren Haley" μια "σκληροπυρηνική γυναίκα στρατιωτικής καριέρας που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ανωτέρων της. Αφοσιωμένη στην χώρα της πάντα την έχει ως προτεραιότητα ακόμη και πάνω από τον εαυτό της".

Από την πλευρά του ο David Ajala θα υποδυθεί τον χαρακτήρα Manchester Black έναν άνδρα που βγαίνει πάντα νικητής. Με ένα σκοτεινό παρελθόν μπορεί και εύκολα βγάζει την προσοχή από την σκληρή αποστολή του με την γοητεία και το χιούμορ του.

Επιπρόσθετα θα απολαύσουμε τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες σε νέες καταστάσεις συμπεριλαμβανομένων των Martian Manhunter και Jimmy Olsen μέχρι την Lena Luthor. H πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια όμως είναι η παρουσία μιας νέας ενισχυημένης στολής που περιλαμβάνει μια μάσκα και ένα φωτιζόμενο έμβλημα στο στήθος.

Είναι όμως η Kara Zor-El που θα φορέσει την στολή ή κάποια άλλη; Υπάρχει άλλωστε μια κακιά εκδοχή της Supergirl στην Σιβηρία. Ή θα μπορούσε ίσως αυτό να σηματοδοτεί την είσοδο ενός ακόμη χαρακτήρα όπως η Superwoman;

Η εκτελεστική παραγωγός Sarah Schechter μας προετοίμασε επίσης και για το cross-over μεταξύ των τεσσάρων υπερηρωικών σειρών του Arrowverse που έχει προγραμματιστεί για τον επερχόμενο Δεκέμβριο και το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή για την είσοδο της Batwoman στον κόσμο της DC.

Όπως ανέφερε: " H Alex ίσως ενθουσιαστεί μαζί της. Νομίζω ότι οι δυναμικές γυναίκες συμπαθιούνται και οι δυνατές γυναίκες αλληλο-υποστηρίζονται. Έχουν πολύ διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης αλλά εν τέλει συμφωνούν ότι οι γυναίκες πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή".

Η τέταρτη σεζόν "Supergirl" θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Οκτωβρίου στο CW.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

IGN GreeceSDCC 2018: Nέα φάση στην DC φέρνουν ο "Batman Who Laughs" και οι νέες Justice League ιστορίεςΗ "Batwoman" ετοιμάζεται να αποδώσει δικαιοσύνη στο κανάλι του CW
Keywords
Τυχαία Θέματα