Pokemon Sword & Shield : Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται οι διαρροές του προηγούμενου μήνα

Είναι η ιδέα μου ή οι διαρροές αυτού του στυλ γίνονται ολοένα και πιο αξιόπιστες;

Το χθεσινό Pokemon Direct έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση των δύο νέων παιχνιδιών της Nintendo. Πέρα όμως από αυτό, κατάφερε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μιας διαρροής, που έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, ένα thread του 4Chan (23 Μαΐου) ανέφερε

πολλά στοιχεία για τα Sword και Shield, τα οποία όμως δεν αποδέχθηκε αρκετός κόσμος, καθώς συνεχώς γίνονται ανώνυμες αναρτήσεις με λανθασμένες πληροφορίες (οι οποίες παραδόξως τελευταία γίνονται όλο και πιο σωστές). Με ένα μεγάλο μέρος του thread ουσιαστικά να επιβεβαιώνονται, πλέον αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα οι υπόλοιπες αναφορές του post.

Το όνομα του αντίζηλού μας, Hop, καθώς και της ερευνήτριας Sonia, κόρης του καθηγητή του Galar region, Leon, ήταν μερικά από τα στοιχεία, που γράφτηκαν πριν από μερικές εβδομάδες. Ακόμη, έγινε μνεία στο Dynamaxing, το Wooloo, αλλά και στα δύο legendaries.

Όπως καταλαβαίνετε, οι πιθανότητες να περιέγραψε κάποιος και να ονόμασε τόσους χαρακτήρες, κατά τύχη, είναι απειροελάχιστες, αλλά το συγκεκριμένο post εξακολουθεί να μην είναι επίσημη ανακοίνωση της Game Freak ή της The Pokemon Company. Οπότε έχετε κάθε δικαίωμα να παραμείνετε σκεπτικοί.

Παρακάτω ακολουθούν οι υπόλοιπες αναφορές του thread του 4chan. Αν θέλετε να γλιτώσετε από πιθανά spoilers πατήστε σαν μανιακοί το Alt + F4.

Το Mr.Mime σας προειδοποιεί για τα παρακάτω πιθανά spoilers.

Αν απολαύσατε τον χαβανέζο-τουρίστα Mr.Mime, τότε είστε έτοιμοι και για τις υπόλοιπες πληροφορίες/ισχυρισμούς, που είδαμε στο 4chan:

Το αντίπαλο δέος της υπόθεσης των Sowrd & Shield θα είναι η Team Yell. Τη συνηθισμένη τριάδα των legendary Pokemon θα συμπληρώσει το Eternatus. Πέρα από το Dynamaxing,θα υπάρχει και άλλο ένα mechanic, το Gigantimaxing, το οποίο θα αλλάζει μαζί με το μέγεθος ενός Pokemon και την εμφάνισή του. Δόθηκαν ακόμη και παραδείγματα, με το Meowth να γίνεται μετά το Gigantimaxing μια πιο "μακρυά γάτα", το Lapras να αποκτά εμφανείς μουσικές νότες γύρω από το κέλυφος του και το Pikachu να γίνεται πιο retro και να αποκτά παραπάνω κιλά. Τα "Regional evolutions" θα είναι μια νέα μέθοδος εξέλιξης, με το Farfetch’d να αποκτά μετά από δεκαετίες τη νέα μορφή του Sirfetch’d. Δεν έγινε ξεκάθαρο, εάν τα regional evolutions θα είναι μια κανονική εξέλιξη ή κάτι παρόμοιο στα alolan forms. Δύο νέα Pokemon με τα πιθανά ονόματα "Skwovet και Greedunt" θα μας επιτίθενται μέσα από δέντρα με berries. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα έμβλημα, θα πρέπει να ολοκληρώσουμε μια δοκιμασία πριν τη μάχη με τον/την gym leader. Το camping θα είναι ένα εκ των νέων mechanics και θα μας επιτρέπει να φτιάχνουμε curry για να αυξήσουμε τα στατιστικά των Pokemon μας, αλλά και να παίζουμε με αυτά για να αυξήσουμε και το friendship μας με αυτά. Η τελευταία εξέλιξη του Grookey θα είναι ένας τεράστιος γορίλας, που θα χρησιμοποιεί ένα ξύλινο τύμπανο για τις επιθέσεις του. Οι εξελίξεις του Sobble θα λέγονται Sizzile και Intelleon, με τα designs τους να έχουν κατασκοπική θεματολογία. Το "Scorbunny θα έχει κινήσεις fighting τύπου, αλλά θα είναι ξεκάθαρα fighting type", (Πολύ πιθανό να πρόκειται για κάποιο λάθος, καθώς ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε, δείχνει να εννοεί πως το Scorbunny θα είναι μονάχα fire type ή δεν θα είναι fighting). Η δεύτερη εξέλιξη του θα λέγεται Raboot, ενώ η τελευταία του θα μοιάζει με έναν martial artist με πιο ανθρώπινη μορφή.

Ξεκαθαρίζουμε, πως όλα τα παραπάνω συνεχίζουν να είναι φήμες και ισχυρισμοί, παρά την εν μέρει επιβεβαίωση ενός μικρού μέρους του post.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (έτσι λέει, αλλά δεν τον πιστεύουν) και όταν δεν επιτελεί κοινωνικό έργο μοιράζοντας memes, διαταράσσει την ψυχική υγεία των γύρω του με λογοπαίγνια.

IGN Greece Pokemon Sword & Shield: 111 νέα screenshots Pokemon Sword & Shield: 7 νέα Pokemon Τα legendaries και οι πρώτες νέεις 'εμφανίσεις' του Galar Pokedex

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα