Naughty Dog: Τέλος για τους multiplayer servers των παιχνιδιών της για τα PS3

Να 'ναι καλά και τα story modes...

Ύστερα από περίπου 10 χρόνια λειτουργίας, η Naughty Dog θα αποσύρει τους multiplayer servers των Uncharted 2: Among Theives, Uncharted 3: Drake's Deception, The Last of Us και The Last of Us: Left Behind για τα PlayStation

3, τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του blog της εταιρείας, οι servers θα παραμείνουν ανοικτοί μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου 04:00 π.μ (ώρα Ελλάδος).

Από σήμερα μέχρι τη συγκεκριμένη ώρα, όλα τα multiplayer DLC των παραπάνω παιχνιδιών θα είναι δωρεάν προς λήψη για τα PS3, όπως και όλα τα gameplay και cosmetic αντικείμενα.

Πολλά εκ των παραπάνω έχουν γίνει remastered για τα PS4, αν και τα multiplayer modes δεν συμπεριλήφθηκαν στα εν λόγω remasters. Παρόλα αυτά, τα story modes τους θα συνεχίσουν να μας θυμίζουν, πόσο παράδοξα διασκεδαστικό ήταν το multiplayer κάθε ενός εξ αυτών.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (έτσι λέει, αλλά δεν τον πιστεύουν) και όταν δεν επιτελεί κοινωνικό έργο μοιράζοντας memes, διαταράσσει την ψυχική υγεία των γύρω του με λογοπαίγνια.

IGN Greece 'Κατά λάθος' επιβεβαίωση για το The Last of Us 2 Ο ηθοποιός του Joel, Troy Baker, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει για το The Last of Us 2 Συγγραφή στα παιχνίδια: Κάτι παραπάνω από απλή αφήγηση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα