Halo Infinite -- Road To E3

Πώς μοιάζει ένα "spiritual reboot";

Η E3 πλησιάζει και η Microsoft μιλά για το μεγαλύτερο show που έχουμε δει ποτέ, οπότε οι απαιτήσεις είναι μεγάλες για το Halo Infinite.

Halo Infinite στην E3 2019

Στην E3 2018, η αποκάλυψη του Halo Infinite

μας έδωσε ελάχιστες πληροφορίες. Ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί στον Master Chief, θα φτιαχτεί πάνω στην νέα Slipspace engine και η σελίδα του παιχνιδιού γράφει πως το παιχνίδι θα οδηγήσει το franchise “σε νέες και απρόσμενες κατευθύνσεις.” Λίγο αργότερα, η 343 Industries επιβεβαίωσε ορισμένα πράγματα:

Το Halo Infinite είναι το Halo 6 και όχι κάποιο spinoff ή prequel

Δεν θα υπάρχουν loot boxes

Επαναφέρει το 4-player split screens και player customization, εμπνευσμένα από το Halo Reach

Το Halo Infinite δεν θα έχει battle royale mode

Η 343 θεωρεί το Halo Infinite ως ένα “spiritual reboot”

Τι σημαίνει όμως το "spiritual reboot"; Αν το Halo Infinite ακολουθήσει στα βήματα του Halo 5, τότε στην Ε3 μάλλον θα δούμε ορισμένα στοιχεία για την ιστορία. Ίσως παράλληλα να δούμε το Project Scarlet, καθώς και τη δύναμη του Slipspace Engine. Πρόγραμμα και παιχνίδια

Αν και αναμένουμε να δούμε πολλά στην παρουσίαση, πολλά Xbox One παιχνίδια έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα είναι στην E3 2019.

Εσείς τι περιμένετε από την Microsoft;

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceE3 2019: 'Απουσία' και φέτος για τη Rocksteady Games[Update] E3 2019: Οι μεγάλοι απόντες της έκθεσηςCyberpunk 2077 -- Road to E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα