Ο Βέρνμπλουμ έβαλε... ποδοσφαιρικά! (pic)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ένιωσε ετυχισμένος άνθρωπος σήμερα (7/6)! Ο λόγος είναι ότι πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες έβαλε στα πόδια του τα παπούτσια της... δουλειάς, δηλαδή τα ποδοσφαιρικά. Έβγαλε φωτογραφία καμαρώνοντάς τα και την ανέβασε στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Μπορεί να ακούγεται αστείο όλο αυτό, όμως, για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή -και μάλιστα του δικού του επιπέδου- δεν είναι καθόλου. Ο Σουηδός μέσος είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Το διάστημα είναι πολύ μεγάλο, όλον αυτόν τον καιρό ήταν
σε φάση αποθεραπείας, οπότε το να βάλει ποδοσφαιρικά παπούτσια σήμερα ήταν για τον ίδιο μια λύτρωση.
Βεβαίως, δεν είναι απολύτως έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Θέλει χρόνο ακόμη και να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, αλλά και για να πιάσει ξανά κανονικό ρυθμό, μετά από τόσους μήνες αποχή. Ευχής έργον για τον ίδιο, αλλά και για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, θα είναι, αν καταφέρει να είναι σε θέση να δώσει το παρών στα πρώτα καλοκαιρινά παιχνίδια της ομάδας. Αυτό, πάντως, θα φανεί αφότου ξεκινήσει η προετοιμασία του "Δικέφαλου".
Keywords
Τυχαία Θέματα