O σκηνοθέτης και ο παραγωγός του "Incredibles 2" δεν αποκλείουν τον ερχομό τρίτης ταινίας

"Δεν θα το αποκλείσω ποτέ."

Ο σκηνοθέτης του "Incredibles 2", Brad Bird και ο παραγωγός, John Walker δεν αποκλείουν την πιθανότητα να δημιουργήσουν ακόμα μια ταινία των Incredibles.

Μιλώντας στο EW, ο Brad Bird αποκάλυψε ότι υπήρχε πληθώρα ιδεών που δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει στο "Incredibles 2" λόγω περιορισμένου χρόνου. Ο Bird δημιούργησε και σχεδίασε χαρακτήρες - καλούς και κακούς - οι οποίοι, πιστεύει, ότι θα μπορέσουν να έχουν έναν ρόλο και σε μελλοντικές ταινίες.

"Δεν ξέρεις ποτέ πως θα μπορείς να τις επαναχρησιμοποιήσεις",

είπε ο Bird, σχετικά με τις κομμένες ιδέες. "Υπήρχαν πολλές ιδέες που θα μπορούσαν [να χρησιμοποιηθούν]… είτε πρόκειται για μια άλλη ταινία Incredibles, είτε για κάτι άλλο".

Ο Walker εξέφρασε την ίδια γνώμη, ωστόσο δεν περιμένει ότι θα βγει κάποια ταινία με τους Incredibles σύντομα.

"Δεν θα το αποκλείσω ποτέ", είπε ο Walker, σχετικά με μια πιθανή επερχόμενη τρίτη ταινία. "Και αν το παρελθόν προλογίζει κάτι, τότε θα χρειαστούν άλλα 14 χρόνια — και πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα χρειαστούν οξυγόνο για να κάνουν μια τρίτη ταινία".

Το χρονοδιάγραμμα του "The Incredibles 2" επιτάχυνε αφού αντάλλαξε ημέρες πρεμιέρας με το "Toy Story 4", και τελικά βγήκε στους κινηματογράφους έναν χρόνο νωρίτερα. Μπορείτε να δείτε εδώ το review της ταινίας όπως και να μάθετε ποια "Απίθανη" πρωτιά είχαμε αυτήν την εβδομάδα σε άνοιγμα ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Μια "Απίθανη" πρωτιά είδαμε αυτήν την εβδομάδαΜπαμπαδίστικα αστεία από το cast του "Incredibles 2"Ρεκόρ σπάει στη νύχτα πρεμιέρας το "Incredibles 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα