Επιστρέφουμε και επίσημα στην ζούγκλα με το sequel του "Jumanji"

Στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο 2019.

Ο Dwayne Johnson ανακοίνωσε και επίσημα ότι το "Jumanji: Welcome to the Jungle" ετοιμάζει sequel.

Ο Johnson αποκάλυψε τα νέα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε ότι το κύριο

cast, που αποτελούταν από τους Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillian και τον ίδιο τον Johnson, θα επιστρέψει για τη νέα ταινία.

Οι σεναριογράφοι της πρώτης ταινίας, Scott Rosenberg και Jeff Pinkner θα γράψουν το σενάριο για το sequel και ο Jake Kasdan θα επιστρέψει να διεκδικήσει την καρέκλα του σκηνοθέτη για ακόμα μια φορά. Ο Johnson θα είναι ο παραγωγός, μαζί με τους Matt Tolmach, Dany Garcia και Hiram Garcia.

Η ταινία ξεπέρασε τα $950 εκατομμύρια σε εισπράξεις και έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών για την Sony και μία εκ των πιο κερδοφόρων για το 2017. Ο συγγραφέας του βιβλίου "Jumanji", Chris Van Allsburg, έκλεισε συμφωνία με την 20th Century Fox και αναρωτιόμαστε τι θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στο μέλλον.

Τα νέα για το sequel είχαν αποκαλυφθεί στις αρχές του χρόνου. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2019, κοντά στην κυκλοφορία του "Star Wars: Episode IX". Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "Jumanji: Welcome to the Jungle".

Εσείς τι πιστεύετε; Λέτε η δεύτερα ταινία να είναι πιο διασκεδαστική από την πρώτη;

Read more on [SITE_NAME]Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/06 - 17/06Το παραμυθένιο "Missing Link" μεγαλώνει την ομάδα τουΟι James Corden και Melissa McCarthy συνεργάζονται σε νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα