Tau: Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix έχει teaser

"Το Tau βλέπει ότι κάνεις. Συνεχώς..."

Μια νεαρή γυναίκα κρατείται όμηρος σε ένα φουτουριστικό σπίτι με ένα προηγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση. Ονομάζεται Tau, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης και έχει βγει από τους... χειρότερους εφιάλτες σας.

Δείτε παρακάτω το teaser του πιο πρόσφατου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix, το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά, αποκλειστικά από το IGN:

Το

επίσημο ολοκληρωμένο trailer θα ακολουθήσει σύντομα γι'αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Με τον Federico D' Alessandro, ο οποίος έχει εργαστεί στο καλλιτεχνικό τμήμα των περισσότερων ταινιών του MCU στο σκηνοθετικό πηδάλιο, θα ζωντανέψει το ανατριχιαστικό σενάριο της Noga Landau. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Maika Monroe("Independence Day: Resurgence"), Ed Skrein("Deadpool") και τον βετεράνο Gary Oldman. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη:

Όμηρος σε ένα φουτουριστικό "έξυπνο" σπίτι, μία γυναίκα ελπίζει να ξεφύγει αναπτύσσοντας φιλικές σχέσεις με το πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης που ελέγχει το σπίτι.

Το "Tau" θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου, στο Netflix. Για να μάθετε τι άλλο μπορείτε να δείτε στα μεγαλύτερα κανάλια και streaming υπηρεσίες μην παραλείψετε τον Τηλεοπτικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Ο Dexter σε γνώριμο ρόλο για το "In the Shadow of the Moon" του NetflixΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/06 - 17/06Το παραμυθένιο "Missing Link" μεγαλώνει την ομάδα του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα