Πλήθος νέων πληροφοριών για το "Lucifer" του Netflix

Δέκα φρέσκα επεισόδια και μεγάλα σχέδια για τη σειρά που σώθηκε.

Το Netflix φαίνεται πως έχει αρκετά σχέδια για το "Lucifer". Δέκα νέα επεισόδια, διαχωρισμός της σειράς σε δύο μέρη, ολοκαίνουργιες ιστορίες ανεξάρτητες από τα δύο επιπλέον επεισόδια που ακολούθησαν το κλείσιμο της τρίτης σεζόν και πολλά ακόμα.

Το "Lucifer" που, αρχικά, κόπηκε από το FOX και έκλεισε με ένα από τα χειρότερα

cliffhanger, διασώθηκε πρόσφατα από το Netflix για μία, τέταρτη σεζόν. Η σεζόν λεγόταν ότι θα διαθέτει δέκα επεισόδια. Σύμφωνα με το TheWrap, οι Ildy Modrovich και Joe Henderson επιβεβαίωσαν την ύπαρξη των δέκα επεισοδίων, με την "πιθανότητα πάντα να υπάρξουν περισσότερα", σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώτου.

Οι Modrovich και Henderson έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για τη σειρά αφού μία σεζόν δέκα επεισοδίων θα ξεφύγει από την κλασσική συνταγή των 22 επεισοδίων που ακολουθεί η streaming υπηρεσία Netflix. Η βασική τους ιδέα είναι να σπάσουν τον τέταρτο κύκλο στη μέση και να αρχίσουν τώρα με το μεγαλύτερο μέρος.

Σύμφωνα με τον Hendreson, τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια περίπου 43 λεπτών. Για το περιεχόμενο, οι δύο showrunner έκαναν τις δηλώσεις τους. "Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε δύο μέρη, οπότε θα διηγηθούμε ένα πολύ δυνατό, εξαιρετικό πρώτο μέρος", είπε ο Modrovich σε συνέντευξη του για το TVLine και ο Handerson, ακολούθως, "μας επιτράπηκε να συγκεντρωθούμε σε μία ιστορία και να επικεντρωθούμε σε αυτή, και αυτό είναι που το έκανε πιο συναρπαστικό. Έχουμε ένα πραγματικά δυνατό πρώτο μέρος που θα εξελιχθεί σε μία καταπληκτική ιστορία".

Ο Henderson μίλησε και για τους προβληματισμούς τους για τα δύο επιπρόσθετα επεισόδια. "Το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι το που θα τοποθετήσουμε το επεισόδιο που επικεντρωνόταν στην Ella, το οποίο δεν ήταν εντελώς αυτοτελές".Τέλος, ο Modrovich τοποθετήθηκε και για την έναρξη των γυρισμάτων, ελπίζοντας για μία Αυγουστιάτικη αρχή για την παραγωγής της επόμενης σεζόν.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Read more on [SITE_NAME]Με νέα φτερά πετά το "Lucifer" στην τέταρτη σεζόνΠαράταση ζωής για το "Lucifer"Μάθαμε τον λόγο ακύρωσης του "Lucifer"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα