Doom Eternal - Road to E3 2019

Ελπίζουμε να δούμε πολύ Doom.

Tο sequel της id Software έχει αρχίσει να εμφανίζεται από την E3 2018, αλλά μάθαμε περισσότερα μετά το Quakecon. Έχουν περάσει τρία χρόνια που επέστρεψε το franchise, και φυσικά θα συναντήσουμε πάλι τον εξαγριωμένο τύπο, που είναι πολύ νευριασμένος για να πεθάνει.

Όταν είδαμε τελευταία φορά τον Doom

Slayer, είχε μόλις αποτρέψει μια δαιμονική κατάληψη στην UAC, πήγε στην Κόλαση για να ρίξει λίγο ξύλο ακόμα και επέστρεψε για να πει την ιστορία.

Ωστόσο, ο Samuel Hayden αποφάσισε ότι η Κόλαση και το Argent Energy ήταν πολύ πολύτιμα για να χαθούν. Έτσι, κλέβει το σπαθί που κλείνει το portal και σας μεταφέρει κάπου, όπου δεν θα μπορείτε να του χαλάσετε το σχέδιο.

Όπως μας έδειξε το αρχικό sequel του Doom, αφήνοντας τους δαίμονες της κόλασης να κυκλοφορήσουν στον Άρη, είναι μόνο ένα προοίμιο του τι θα κάνουν στη Γη και το Doom Eternal φαίνεται να πατάει σε εκείνο το έδαφος. Έχουμε δει ότι ο Doom Slayer έχει υποστεί μερικές αλλαγές από την τελευταία εμφάνισή του και φαίνεται εξαιρετικά cool.

Με το πρόγραμμα της Bethesda να είναι σχετικά ελαφρύ, αναμένουμε να δούμε πολλές πληροφορίες για το Doom Eternal στην Ε3 2019.

Εσείς τι ανυπομονείτε να δείτε στο παιχνίδι;

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!IGN GreeceThe State of E3: Τι περιμένουμε από όλες τις παρουσιάσειςE3 2019: 'Απουσία' και φέτος για τη Rocksteady GamesHalo Infinite -- Road To E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα