O Ντιμπάλα υπέγραψε το 3 στα 3

Η μάχη του Ολντ Τράφορντ κρίθηκε από ένα γκολ. Η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο που καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της Γιουνάιτεντ, είδε τον Ντιμπάλα να σκοράρει σχεδόν σε κενή εστία και ουσιαστικά να είναι αυτός που έδωσε τη νίκη στους Πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο, υπό πίεση, Ζοσέ Μουρίνιο, επέλεξε να παρατάξει τους Ντε Χέα, Γιάνγκ, Λίντελοφ, Σο, Μάτα, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκάκου και Μαρσιάλ, ενώ για τους Ιταλούς οι 11 που εκίνησαν ήταν οι Σέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνο, Αλεξ
Σάντρο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντιμπάλα και Ρονάλντο.

Όλα τα βλέμματα όπως ήταν λογικό είχαν πέσει πάνω στον CR7 ο οποίος μπήκε στο ματς αρκετά ορεξάτος και δεν άργησε να κάνει την κίνηση που έφερε «θάλασσα» στην άμυνα της Γιουνάιτεντ. Ήταν μόλις το 17ο λεπτό του αγώνα όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του, έκανε την σέντρα η μπάλα πέρασε απ’ όλους για να βρεθεί μόνος απέναντι από τον Ντε Χέα ο Ντιμπάλα για να γράψει με ωραίο πλασέ το 1-0.

Η άμυνα της ομάδας του Μουρίνιο έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και θα μπορούσε να μείνει με δύο γκολ πίσω στο σκορ, όταν στο 22΄ο Ζοά Κανσέλο σούταρε με δύναμη αλλά ο Ντε Χέα έπεσε κι έδιωξε την μπάλα σωτήρια για την ομάδα του. Τα προβλήματα πολλά για τους γηπεδούχους που ήταν σαφώς κατώτεροι των αντιπάλων τους και στο 38’ είδαν εκ νέου την Γιουβέντους να φτάνει μία ανάσα από το γκολ. Ο Ρονάλντο εκτέλεσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο φάουλ έξα από την περιοχή του Ντε Χέα, ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ έκανε και πάλι δύσκολη απόκρουση και εν συνεχεία ο Ματουϊντί μέσα από την περιοχή έκανε νέο σουτ και ο Ισπανός γκολκίπερ απομάκρυνε και πάλι.

Το ημίχρονο έφυγε χωρίς άλλα προβλήματα για την Γιουνάιντεντ που στο δεύτερο μέρος έπρεπε να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα, αλλά και να βρει τρόπο να φτάσει με περγαμηνές απέναντι στον Σέσνι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και η εικόνα ήταν και πάλι η ίδια. Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο και έφτανε με ευκολία στην περιοχή της Γιουνάιτεντ.
Στο 52ο λεπτό ο Ντε Χέα έδειξε γιατί για πολλούς είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Ο Ρονάλντο έπιασε μία… οβίδα από την γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Ισπανός πετάχτηκε στον… Θεό απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Η ομάδα του Μουρίνιο ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να πιέζει φτάνοντας μία ανάσα από το γκολ όταν το σουτ του Πογκμπά στο 75ο λεπτό χτύπησε στο δοκάρι στο κεφάλι του Σέσνι και στη συνέχεια έφυγε κόρνερ.
Από το λεπτό αυτό και μετά δεν υπήρξε κάτι άλλο που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στο ματς. Η Γιουβέντους έκανε το 3 στα 3 και η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παλέψει για την δεύτερη θέση αρχικά στο Μεστάγια απέναντι στη Βαλένθια.
Keywords
Τυχαία Θέματα