Κόβατς: "Καταπληκτικό κοινό, η Μπάγερν αναρρώνει"

Καλή ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Νίκο Κόβατς, που εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ενώ έκανε λόγο για φάση ανάρρωσης την οποίας περνά η Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν περίμενε το ματς έτσι όπως εξελίχθηκε: «Ναι, το περίμενα έτσι. Παίξαμε μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό με αντίπαλο μια καλή ομάδα. Οι Έλληνες φημίζονται για την άμυνα που
παίζουν, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά η ομάδα μου ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά, είχε τον έλεγχο και κατάφερε να πετύχει τα γκολ που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη».

Για το αν ο «ασθενής» (σ.σ. η Μπάγερν) έγινε καλά: «Μπορούμε να πούμε ότι είναι στο δρόμο της ανάρρωσης. Το επόμενο Σ/Κ δεν θα είναι εύκολο για μας γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν μια ομάδα όπως η Μπάγερν και γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε στο έδαφος και να γίνουμε καλύτεροι».

Για το rotation και τον λόγο που δεν το έκανε: «Οι παίκτες έπαιξαν καλά με τη Βόλφσμπουργκ και δεν είχα λόγο να τους αλλάξω με εξαίρεση τους τραυματίες. Θεωρώ ότι γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση γι’ αυτό το θέμα επειδή πρόκειται για μια ομάδα όπως η Μπάγερν».

Για το αν οι νίκες με Βόλφσμπουργκ και ΑΕΚ τον κάνουν να νιώθει ισχυρότερος στον πάγκο της Μπάγερν: «Ούτως ή άλλως είχα την εμπιστοσύνη της διοίκησης μετά τα άσχημα αποτελέσματα και νομίζω ότι αυτές οι δυο νίκες που κάναμε προφανώς δεν ήταν κακές για μένα».

Για την ΑΕΚ και αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες της που του έκαναν εντύπωση: «Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έπαιξαν με πάθος και μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Στην επίθεση δεν έδειξαν τόσα πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι έχουν παίκτες εκεί που είναι αξιόλογοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα