Νίκησε Πλζεν, αγωνία για Μαρσέλο

Χωρίς να πείσει με την εμφάνιση της, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 2-1 της Βικτόρια Πλζεν στο «Μπερναμπέου», ωστόσο έχασε με πρόβλημα τραυματισμού τον Μαρσέλο.

Η «βασίλισσα» σε ακόμη ένα παιχνίδι επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι, όμως αυτή τη φορά δεν το πλήρωσε. Σκοράροντας στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, έκαμψε την αντίσταση της Τσεχικής ομάδας και πλέον στρέφει την προσοχή της στο clasico.

Το σκορ για την ομάδα του Λοπετέγκι άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Μπενζεμά με καρφωτή κεφαλιά,
ενώ το 2-0 έγραψε ο Μαρσέλο στο 55’ με υπέροχο πλασέ. Για την Πλζεν σκόραρε ο Χροσόφσκι στο 78’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Ρεάλ, ωστόσο, δεν ήταν η εμφάνιση της, αλλά το γεγονός ότι ο Μαρσέλο τραυματίστηκε στον αστράγαλο λίγο πριν το τέλος και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Και αυτό λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (54' Βαλβέρδε), Μπέιλ (75' Ασένσιο), Μπενζεμά (88' Μαριάνο)

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Προχάτσκα (65' Χόραβα), Λιμπέρσκι, Πετρζέλα (86' Ρέζνιτσεκ), Ρέζνικ, Κρμέντσικ, Χροσόφσκι, Χάβελ (76' Εκπάι), Τσέρνακ.

Η βαθμολογία:

Ρόμα 6 (8-3)
Ρεάλ Μαδρίτης 6 (5-2)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (3-5)
Βικτόρια Πλζεν 1 (3-9)

Επόμενη αγωνιστική (7/11):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα
Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης
Keywords
Τυχαία Θέματα