Το κοντέρ σταμάτησε στα τρία

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε άνετα εκτός έδρας την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-0! Η σημαντικότερη είδηση της βραδιάς ήταν η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρούινε στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο κόουτς Παολο Φονσέκα είχε προβλέψει ότι η ομάδα του, το πιθανότερο είναι να υποφέρει απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος δεν έπεσε έξω. Βοήθησαν βέβαια οι Ουκρανοί που έπαιξαν ανοιχτά και ρίσκαραν για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα. Πιάστηκαν αρκετές φορές εκτεθειμένοι στην ταχύτητα των αντεπιθέσεων της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά το
γκολ το δέχτηκαν σε οργανωμένη επίθεση της Αγγλικής ομάδας.

Σκόρερ ο Ντάβιντ Σίλβα στο τριακοστό λεπτό του αγώνα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Λαπόρτε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντε Μπρούινε που πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Σίτι!

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και πάλι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχη! Τελικά ο Μπερνάρντο Σίλβα ήρθε από τον πάγκο για να κάνει το 0-3 στο 71ο λεπτό!

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. (4-2-3-1) : Πιατόφ - Ματβιγένκο, Κριβτσόφ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι - Στεπανένκο, Μαϊκόν - Γουέλιγκτον (Μπολμπάτ), Κοβαλένκο (Άλαν Πάτρικ), Φερνάντο (Ντεντίνιο) - Μοράες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. (4-3-3) : Έντερσον - Στόουνς (Γουόκερ), Οταμέντι, Λαπόρτε, Μεντί - Φερναντίνιο, Ν. Σίλβα, Ντε Μπρούινε (Μ. Σίλβα) - Στέρλινγκ, Μάχρεζ, Ζεζούς (Φόουντεν)
Keywords
Τυχαία Θέματα