Ο Kermit έγινε Bradley και η Miss Piggy έγινε Lady Gaga σε ένα νέο κωμικό βίντεο

Μια ιδέα του Kevin T. Porter.

Δύο εβδομάδες απέχει από τον κινηματογράφο η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Bradley Cooper, με τίτλο "A Star Is Born". Ο Cooper, προτεινόμενος 4 φορές για Όσκαρ, συμπρωταγωνιστεί με την πασίγνωστη τραγουδίστρια της ποπ,

Lady Gaga, σε ένα μιούζικαλ που έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη απήχηση σε κοινό και κριτικούς.

Ένας από τους φαν της ταινίας φαίνεται να είναι και ο κωμικός Kevin T. Porter, ο οποίος φαντάστηκε και παρουσίασε τη δική του εκδοχή του trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει, με δύο γνωστούς και ιδιαίτερους πρωταγωνιστές. Όπως μεταφέρει το EW, οι ιδανικοί πρωταγωνιστές, στη φαντασία του Porter, για το "A Star Is Born" είναι δύο αγαπημένα Muppet, ο Kermit o βάτραχος και η Miss Piggy. Δημιούργησε, λοιπόν, ένα κωμικό βίντεο που αναπαριστά το trailer αλά "The Muppet Show" και το προώθησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, προκαλώντας ένα κύμα γέλιου στους φαν της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, σε όσους ανυπομονούν να δουν την ταινία και όχι μόνο.

Wow ANOTHER remake? pic.twitter.com/3eKheaY1OY

— Kevin T. Porter (@KevinTPorter) 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Porter μίλησε στο EW, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε 3 μέρες για να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα, και δήλωσε επιπλέον πως έχει σχέδια για να βρεθεί στην ομάδα του της επόμενης τηλεοπτικής εμφάνισης των Muppets.

"Τελικά, είμαι έτοιμος για μία δουλειά στην επόμενη τηλεοπτική σειρά 'Muppets'. Θα ήμουν ευτυχής αν είχα τη θέση του προσωπικού βοηθού της Miss Piggy. Είμαι ξεκάθαρα πιο κοντά στον Kermit, από τη μία γιατί έχω στην κατοχή μου και ξέρω να παίζω μπάντζο και από την άλλη, επειδή κουνάω τα χέρια μου χωρίς σταματημό όταν ενθουσιάζομαι για κάτι", ήταν η δήλωση του Porter.

Το "A Star Is Born" θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2018, ενώ έχει κάνει ήδη την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και έχει προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Σχετικά με την ταινία που αποτέλεσε έμπνευση για το βίντεο του, ο Porter εξέφρασε την άποψη του στο EW. "Δεν έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά όπως και οι περισσότεροι Αμερικανοί αγάπησα το trailer".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΧριστούγεννα στο Λονδίνο για την Emilia Clarke και τον Henry GoldingA Simple Favor - Επίσημο TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 09/07 - 16/09

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα