Mπλατ: «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε» (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι βασίζεται στον επαγγελματισμό των ομάδων στα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κοιτάξουν μόνο την δική τους απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Καρύδα και Νικήτα Αυγουλή:

Για το τι θα κάνουν οι ομάδες που δεν έχουν κίνητρο στα άλλα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για επαγγελματικές ομάδες με επαγγελματίες
προπονητές, έχουν την υπερηφάνειά τους και θέλουν να κάνουν το καλύτερό τους παιχνίδι. Εμείς μπορούμε μόνο να ελπίζουμε, δεν είμαστε σε κατάσταση να το ελέγξουμε, χάσαμε αυτή την ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα. Εξαρτώμαστε από άλλους σήμερα και από εμάς αύριο, οπότε θα καθίσουμε να δούμε τι θα γίνει και θα ελπίζουμε. Στη Ρωσία λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Για το τι άλλαξε και ο Ολυμπιακός δεν αποδίδει όπως είχε προαναγγείλλει στο ξεκίνημα της σεζόν: «Στο πρώτο μισό της σεζόν είχαμε καλό ρυθμό στο σκοράρισμα, είχαμε ρυθμό και τον αριθμό κατοχών που θέλαμε. Ήμασταν στο 12-7 και βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση. Κάποια στιγμή έγιναν πράγματα για τα οποία δεν θέλω να μιλήσω και άλλα που ξέρουν όλοι, όπως τραυματισμοί και δυσκολίες με το ρόστερ που μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει την ομάδα για ένα ματς που μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν έχει σημασία: «Για μένα το να έχεις αρχές στην ομάδα κάθε μέρα είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να έρχεσαι και να κάνεις τη δουλειά σου στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού και αυτό να σου γίνει συνήθεια. Αυτό σου επιτρέπει να έχεις την σωστή προσέγγιση σε ιδιαίτερες καταστάσεις, αν δεν το κάνεις είναι δύσκολο να έχεις κίνητρο. Ανεξαρτήτως της κατάστασης, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα