Διέρρευσαν skins του L-Star στο Apex Legend

Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Το L-Star θα λάβει δύο καινούρια skins, σύμφωνα με διαρροές οι οποίες κυκλοφόρησαν στο Twitter.

Για τη διαρροή αυτή υπεύθυνος είναι ο RealApexLeaks, ο οποίος ανέβασε μάλιστα δύο φωτογραφίες από τα Apex Hyperdrive και Alien Invasion, όπως θα αποκαλούνται τα skins.

Το ίδιο tweet

ισχυρίζεται ότι οι παίκτες ξεκίνησαν να λαμβάνουν τα συγκεκριμένα skins πριν οι servers του παιχνιδιού απενεργοποιηθούν σε μία προσπάθεια της Respawn να διορθώσει ένα σημαντικό πρόβλημα στο παιχνίδι. Ο RealApexLeaks μάλιστα ανέφερε ότι η EA επιθυμεί να διαγράψει τα συγκεκριμένα skins από όσους λογαριασμούς τα έχουν ήδη πάρει εκ παραδρομής, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση στo συγκεκριμένο ισχυρισμό.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ένας άλλος χρήστης, αυτή τη φορά στο Reddit, μοιράστηκε και αυτός με τη σειρά του ένα screenshot από ένα σπάνιο L-Star skin, γνωστό ώς the Outback.

Σύμφωνα με το Dexerto πάντως τα Legendary skins του L-Star βρέθηκαν από τους παίκτες στα Twitch Prime packs. Από ό,τι φαίνεται πάντως αρχική αιτία του κακού είναι το 1.1 update του παιχνιδιού, το οποίο προκάλεσε περισσότερα προβλήματα από ό,τι έλυσε.

Εδώ και καιρό πάντως ακούμε ότι θα δούμε το L-Star στο Apex Legends, όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Φωτογραφίες πάντως από το όπλο βρέθηκαν από fans τον προηγούμενο μήνα.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Η Respawn έφτιαξε το σφάλμα του progression στο Apex Apex Legends: Το Season 1 θα φέρει έναν ακόμα χαρακτήρα Το Apex Legends έβγαλε περίπου 92 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα