X-Men, Alien, Star Wars κι άλλα σχέδια που αποκάλυψε η Disney στο CinemaCon

Με 20 ακόμα ταινίες για το 2019.

Το CinemaCon πρόσφερε αρκετό νέο υλικό και trailers στους επισκέπτες του, αλλά και μερικά νέα για τον υπόλοιπο κόσμο.

Με αυτή να είναι η πρώτη εμφάνιση της Disney μετά την εξαγορά της Fox, ήταν λογικό να ενημερωθούμε για μερικά από τα μελλοντικά τους σχέδια και το πλάνο κυκλοφοριών τους, που περιλαμβάνει

γνωστούς τίτλους -όπως "Star Wars"- αλλά και συνέχιση franchises της Fox, όπως τα "Alien", "Deadpool" και "Kingsman".

Ας δούμε παρακάτω τι μάθαμε

Πλάνο Κυκλοφοριών

Για το υπόλοιπο του 2019, η Disney έχει 20 ακόμα ταινίες να κυκλοφορήσει:

Breakthrough - 17 Απριλίου (ΗΠΑ) Penguins - 19 Απριλίου (ΗΠΑ) Avengers: Endgame - 24 Απριλίου (Ελλάδα) Tolkien - 19 Μαΐου (ΗΠΑ) Aladdin - 23 Μαΐου (Ελλάδα) Αd Astra - 24 Μαΐου (ΗΠΑ) X-Men: Dark Phoenix - 6 Ιουνίου (Ελλάδα) Toy Story 4 - 20 Ιουνίου (Ελλάδα) Stuber - 12 Ιουλίου (ΗΠΑ) The Lion King - 18 Ιουλίου (Ελλάδα) The New Mutants - 2 Αυγούστου (ΗΠΑ) Artemis Fowl - 8 Αυγούστου (Ελλάδα) Spies in Disguise - 13 Σεπτεμβρίου (ΗΠΑ) The Art of Racing in the Rain - 27 Σεπτεμβρίου (ΗΠΑ) The Woman in the Window - 4 Οκτωβρίου (ΗΠΑ) Maleficent: Mistress of Evil - 18 Οκτωβρίου (ΗΠΑ) Ford v Ferrari - 15 Νοεμβρίου (ΗΠΑ) Frozen 2 - 26 Νοεμβρίου (Ελλάδα) Star Wars: Episode IX - 19 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ) Call of the Wild - 25 Δεκεμβρίου (ΗΠΑ)image credit: TheOneRing.netΤο μέλλον

Όπως φαίνεται από το παραπάνω πρόγραμμα, την εμφάνιση τους δίπλα στις προ-ανακοινωμένες κυκλοφορίες της κάνουν τα projects της Fox. Τι γίνεται όμως με αυτά που βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, και γενικότερα με άλλα μεγάλα franchises της εταιρείας;

H σειρά των "X-Men" θα τελειώσει με το "Dark Phoenix" ώστε η Disney να την κάνει relaunch. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι σημαίνει αυτό - αν θα είναι κάτι τελείως νέο ή θα κρατήσουν ηθοποιούς από τις παλιότερες ταινίες. Ξέρουμε όμως ότι το "Deadpool" τουλάχιστον έχει μέλλον. Στέλεχος της Disney, ο Alan Horn, επιβεβαίωσε στο κοινό του event ότι θα ήθελαν να κρατήσουν τη σειρά τού με το παλιό cast. "Θα δείτε περισσότερο Deadpool στα επόμενα χρόνια", είπε.

H Emma Watts της Fox δήλωσε ότι "σκοπεύουν να κάνουν το κομμάτι τους όπως είναι και να συνεχίσουν να δημιουργούν νέες ιστορίες". Σε αυτές τις ιστορίες ανήκουν συνέχειες των "Avatar" και "Kingsman", που ήδη γνωρίζαμε. Η Disney φαίνεται επίσης να θέλει να κρατήσει και τα δύο franchises ζωντανά. Στο πλάνο φαίνεται όμως να υπάρχουν και projects που αφορούν τα "Alien", "Planets of the Apes" και "Maze Runner" (μέσω ComicBook), χωρίς όμως να ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτά.

Αυτή τη στιγμή η Disney έχει στους κινηματογράφους τα "Captain Marvel" και "Dumbo", ενώ η επόμενη μεγάλη της κυκλοφορία είναι το "Avengers: Endgame".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney Σε ολοκλήρωση οδεύει η συμφωνία της Disney για την 21st Century Fox Τρίτο χαμένο θησαυρό σκέφτεται να ανακαλύψει η Disney με το "National Treasure 3"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα