Θα ζήσουμε άραγε ποτέ στην Ελλάδα μία τέτοια νύχτα; (fotos + video)

Ένα τεράστιο project στέφθηκε με επιτυχία. Το νέο υπερσύγχρονο Στάδιο της Τότεναμ πήρε σάρκα και οστά και χθες άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά. Πολλοί από τους οπαδούς δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Ένας πρώην παίκτης χαρακτήρισε το νέο Στάδιο της Τότεναμ, «διαφορετική αίσθηση ομορφιάς».

Μπορεί το έργο να ολοκληρώθηκε έξι μήνες αργότερα, αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι το νέο γήπεδο των Λονδρέζων έκανε εντύπωση σε όλους όσους ήταν παρόντες στη νίκη 2-0 των Σπερς επί της Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη.

Το
παιχνίδι στο χώρο του βόρειου Λονδίνου, συγκέντρωσε 59.215 θεατές. Οι 115 περιστρεφόμενες διαστημικές πύλες άνοιξαν τρεις ώρες πριν το ξεκίνημα τυο αγώνα για να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συνηθίσουν στη νέα κατάσταση πραγμάτων. .
Η χορωδία της κοινότητας του Gladesmore, εκτελούσε το «Everybody Dreams», το οποίο γράφτηκε ως ένας ύμνος ελπίδας για τους νέους της περιοχής μετά τις ταραχές του Τότεναμ το 2011.
Καθώς οι ομάδες προθερμαίνονταν, ο βραβευμένος τενόρος και ο οπαδός των Σπερς, Ουαλός Γουάιν Έβανς και ο πρώην φοιτητής του Gladesmore, Λάνια Μάθιους Matthews, απέδωσαν εκπληκτικά το «Glory, Glory Tottenham Hotspur» πριν από μια θεαματική ρίψη πυροτεχνημάτων γύρω από την εντυπωσιακή οροφή του γηπέδου.

«Όσο οι οπαδοί φεύγουν, το γήπεδο αποκτάει μια διαφορετική αίσθηση ομορφιάς», δήλωσε ο Γκαρθ Κρουκς, ο οποίος πραγματοποίησε περισσότερες από 100 εμφανίσεις πρωταθλήματος με τον λονδρέζικο σύλλογο.
«Καθώς η εκπληκτική ατμόσφαιρα άρχισε να «χτίζεται» πριν ξεκινήσει το ματς, ήταν κάτι πολύ συναρπαστικό και έπειτα υπήρξε μια στιγμή που 17.000 άνθρωποι στα δεξιά μας άρχισαν να τραγουδούν από κοινού».

«Αφιερώνω τη νίκη στον Ντάνιελ Λέβι»
Ο προπονητής των Σπερς, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος επίβλεψε την ανάπτυξη και ολοκλήρωση του έργου.
«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, μια ξεχωριστή νύχτα, αισθάνομαι και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο στάδιο στον κόσμο», δήλωσε ο Αργεντινός κόουτς.

«Είμαι ευτυχής για τον Ντάνιελ Λέβι λόγω αυτού του φανταστικού έργου και αφιερώνω τη νίκη σε αυτόν. Τώρα είμαστε νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις εγκαταστάσεις. Τώρα το γήπεδο είναι εδώ και πρέπει να είμαστε σαν ομάδα στο ίδιο επίπεδο.
Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το νέο κεφάλαιο, τη νέα εποχή, για να εξασφαλίσουμε ότι η Τότεναμ θα είναι ένας πραγματικός υποψήφιος για μεγάλα πράγματα. Με το γήπεδο μας, αυτό το νέο γήπεδο, πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι μεγάλο!

Ο Κορεάτης Σον, ο οποίος σκόραρε το πρώτο τέρμα στο νέο γήπεδο, περιέγραψε το Στάδιο ως «απίστευτο».
«Είναι απλά καταπληκτικό, ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός», πρόσθεσε ο Ασιάτης επιθετικός.
«Ήταν ιδιαίτερη στιγμή να σκοράρω το πρώτο γκολ σε αυτό το Στάδιο, θέλω απλώς να σας πω ότι ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στους οπαδούς μας, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.Το White Hart Lane είναι η ιστορία μας, αλλά το νέο στάδιο ... Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το Wembley δεν ήταν το σπίτι μας».

Ο Χάρι Κέιν έγραψε το εξής tweet μετά τον αγώνα: «Τι αίσθηση να παίξουμε και να κερδίσουμε στο νέο μας σπίτι!».

Breathtaking.#SpursAreHome ⚪️ #COYS pic.twitter.com/Py4twoA6dN

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 3 Απριλίου 2019

Wow
Keywords
Τυχαία Θέματα