Βολική ισοπαλία για την Δανία... ελπίζει η Αυστραλία (video)

Ημίχρονο 1-1... λόγω VAR!!!

Οι Δανοί είχαν μια αναγκαστική αλλαγή στην ενδεκάδα καθώςο τραυματίας Κβιστ αντικαταστάθηκε από τον Σένε. Οι Αυστραλοί είχαν ακριβώςτην ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Γαλλία!

Οι Αυστραλοί έπρεπε να ρισκάρουν γνωρίζοντας ότι μόνο ανπάρουν αποτέλεσμα από το ματς θα έμεναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. ΟιΔανοί με νίκη εξασφάλιζαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Άγε Χαρέιντε μπήκαν στο γήπεδο για να πιέσουν!Κατάφεραν να κλείσουν την Αυστραλία στην περιοχή της και να πάρουν προβάδισμαμε το όμορφο γκολ

του Έρικσεν μόλις στο έβδομο λεπτό. Πίεσαν καλά, έκλεισαντους χώρους και προηγήθηκαν με το 13ο γκολ του Έρικσεν στα τελευταίαδεκαπέντε ματς με την εθνική ομάδα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλοτέρμα αλλά ο Γέργκενσεν κατάφερε να μην βρει καν εστία με κεφαλιά από το ύψοςτης μικρής περιοχής!

Οι Αυστραλοί από την πλευρά τους ήταν επικίνδυνοι στιςαντεπιθέσεις αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν έκαναν. Κέρδισαν πάντως πολλά κόρνερ καιμε ένα από αυτά κέρδισαν πέναλτι στο 38ο λεπτό. Με την χρήση VAR οδιαιτητής Λαχόθ γύρισε την φάση πίσω και έδωσε αυστηρό χέρι στον Πόουλσεν και τηνευκαιρία στην Αυστραλία να ισοφαρίσει. Ο Γέντινακ έκανε το 2 στα 2 στο Παγκόσμιοκύπελλο – είχε σκοράρει και με την Γαλλία από την άσπρη βούλα – και ισοφάρισετο ματς. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται ο Σμάιχελ στο 2018 και το πρώτο μετάαπό 572’ στην εστία της Δανίας. Ημίχρονο 1-1!

Μεγάλη μάχη για την νίκη... τελικάισοπαλία!!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Δανία είχε την κατοχήτης μπάλας και στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου και έψαχνε τρόπο ναδιασπάσει την συμπαγή άμυνα της Αυστραλίας. Την ίδια ώρα τα “καγκουρό” σε κάθεαντεπίθεση έμοιαζαν επικίνδυνα. Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου πέρασεχωρίς να υπάρχει σημαντική φάση αλλά ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός!

Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και οι δύο ομάδεςέμοιαζαν μια σωστή επιλογή μακριά από το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα.Καθώς κανείς δεν μπορούσε να βγάλει την τελική πάσα που θα ανοίξει την αντίπαληάμυνα άρχισαν τα σουτ εκτός περιοχής. Το καλύτερο από όλους είχε ο Μούι με τηνμπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Σμάιχελ στο 71ολεπτό. Η Δανία απάντησε με το καλό σουτ του Σίστο που επίσης πέρασε δίπλα απότην εστία!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Δανοί άρχισαν να μοιάζουνικανοποιημένοι με την ισοπαλία και προσπάθησαν να ρίξουν τον ρυθμό! Οι Αυστραλοίπάντως, άλλαξαν τρία πρόσωπα στην επίθεση, και σε κάθε φάση προσπαθούσαν ναμπουν στην περιοχή! Έκαναν μικρό-ευκαιρίες όπως η κεφαλιά του Λέκι ή την σέντρατου Αρζάνι την οποία κανείς δεν κατάφερε να σπρώξει στα δίχτυα! Η μεγάλη στιγμήτης Αυστραλίας ήρθε στο 88ο λεπτό αλλά τόσο ο Αρζάνι όσο και ο Λέκιδεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σμάιχελ που κράτησε το ισόπαλο 1-1 και τον πολύτιμοβαθμό για τους Δανούς.

Οι Δανοί έμειναν αήττητοι για δέκατο-έβδομο συνεχόμενοπαιχνίδι, το τρίτο μεγαλύτερο σερί στον κόσμο, αλλά η εικόνα τους δεν ήτανκαλή. Παρόλα αυτά έμειναν στο +3 από την Αυστραλία η οποία με την σειρά της έμεινεζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά πλέον πρέπει οπωσδήποτε την τελευταίααγωνιστική να νικήσει το Περού και... βλέπουμε!

Ενδεκάδες :

Δανία : Άγε Χαρέιντε(4-3-3) : Σμάιχελ – Ντάλσγκαρντ, Κιέρ, Κρίστενσεν, Λάρσεν – Σένε, Ντιλέινι, Έρικσεν– Πόουλσεν (59’ Μπρέιθγουεϊτ), Σίστο, Γιέργκενσεν (68’ Κορνέλιους)

Αυστραλία : ΜπερτΦαν Μάρβαϊκ (4-2-3-1) : Ράιαν – Ρίσντον, Σέινσμπερι, Μίλιγκαν, Μπέχιτς –Γέντινακ, Μούι – Λέκι, Ρόγκιτς (82’ Ίρβαϊν), Κρούζε (69’ Αρζάνι) – Νάμπουτ (75’Γιούριτς)


Keywords
Τυχαία Θέματα