Νέα ηγεσία στις Disney Animation και Pixar

Οι σκηνοθέτες των "Frozen" και "Inside Out" σε νέο ρόλο.

H Disney ανακοίνωσε νέα ηγεσία για τις Disney Animation και Pixar.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety η σκηνοθέτης του "Frozen", Jennifer Lee, και ο σκηνοθέτης του "Inside Out", Peter Docter, θα αντικαταστήσουν τον John

Lasseter στην ηγεσία των Disney Animation και Pixar. To δίδυμο θα μοιραστεί τα καθήκοντα του Lasseter που αναμένεται να φύγει από την Disney στο τέλος της χρονιάς.

Τη χρονιά που μας πέρασε ο Lasseter κατηγορήθηκε για ανάρμοστη επαγγελματική συμπεριφορά. Επί του παρόντος ασκεί συμβουλευτικά καθήκοντα στην Disney.

Η Lee θα αναλάβει καθήκοντα επικεφαλής δημιουργικού στελέχους στην Walt Disney Animation Studios ενώ ο Docter θα έχει τον αντίστοιχο ρόλο στην Pixar Animation Studios.

O Docter ήταν ένας από τους πρώτους υπαλλήλους της Pixar και έχει δουλέψει σε τίτλους όπως τα "Up" και "Monsters, Ιnc". Η Lee από την πλευρά της έγινε μέλος της Disney το 2011 και συμμετείχε ως συν-σεναριογράφος στο "Wreck-It Ralph".

Προς το παρόν η Pixar απολαμβάνει την επιτυχία του "Incredibles 2". Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Read more on [SITE_NAME]Οι Disney και Fox δίνουν τα χέρια στα 71,3 δισεκατομμύρια δολάριαΗ Disney αποφασισμένη να πλειοδοτήσει πάση θυσία για την εξαγορά της FoxΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 11/06 - 17/06

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα