The Sims 4: Νέο περιεχόμενο έρχεται στα επόμενα τρία χρόνια

Paaaaartey!

Νέο περιεχόμενο για το The Sims 4 προγραμματίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μιλώντας στο Variety, ο Grant Rodiek, senior producer του The Sims 4, αποκάλυψε ότι με το Sims 4: Seasons να κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, είναι ήδη σε συζητήσεις για περιεχόμενο για τα επόμενα τρία χρόνια στο The Sims 4. Ο Rodiek ωστόσο δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Είπε απλά: «To Season είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου».

Ο Rodiek

διαβεβαίωσε προηγουμένως τους fans ότι το σχέδιο της ομάδας για την παραγωγή περιεχομένου "εδώ και χρόνια", όταν ορισμένοι από αυτούς ανησυχούσαν για το μέλλον του παιχνιδιού, το οποίο βγήκε πριν από τέσσερα χρόνια, λόγω της αναχώρησης ορισμένων ανώτερων μελών της ομάδας του.

Guys. We aren't done. I'm literally working with the team RIGHT NOW for YEARS out. Stop. Saying. We're. Done. We. Aren't.

I mean, just think of the stuff we haven't made that we know you want! https://t.co/h0WTdeibSf

Grant Rodiek (@SimGuruGrant) May 26, 2018

Το τελευταίο expansion για το The Sims 4, The Sims 4: Seasons, κυκλοφορεί αργότερα αυτή την εβδομάδα. Το νέο πακέτο προσθέτει "αντίξοο" καιρό, εποχιακές δραστηριότητες και εορτασμούς διακοπών.

Το The Sims 4: Seasons έρχεται στις 22 Ιουνίου σε Mac και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]3 χρόνια μετά το Sims 4 έρχεται σε νέα πλατφόρμαSims 4: Control Everything - Gamescom 2015Νέος κόσμος έρχεται στο Sims 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα