La Liga: Τα στιγμιότυπα της 25ης αγωνιστικής (vids)

La Liga: Τα στιγμιότυπα της 25ης αγωνιστικής (vids)osinteliΔευ, 03/01/2021 - 00:28

Με την εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση 5 βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα της 25ης αγωνιστικής στη La Liga. Με το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ πέφτει η αυλαία.

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-2

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε πίσω τις δύο "γκέλες" με τη Λεβάντε και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας 2-0 της Βιγιαρεάλ

σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της La Liga. Οι "ροχιμπλάνκος" προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Αλφόνσο Πεδραζα και καθάρισαν την υπόθεση νίκη στο 69ο λεπτό με το 7ο φετινό γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο πρωτάθλημα.

Γρανάδα - Έλτσε: 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τη Γρανάδα, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Έλτσε χάρη στα γκολ των Κίνα και Πουέρτας. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπογέ. 

Κάντιθ - Μπέτις: 0-1

Νίκη... Ευρώπης πέτυχε η Μπέτις στην έδρα της Κάντιθ, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που διανύει. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Χουάνμι στο 84ο λεπτό.

Θέλτα - Βαγιαδολίδ: 1-1

Με γκολ του Μουρίγιο στις καθυστερήσεις η Θέλτα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τη Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Ορεγιάνα στο 70'.

Χετάφε - Βαλένθια: 3-0

Η Χετάφε νίκησε με 3-0 τη Βαλένθια και την "έπιασε" στην 13η θέση της ισπανικής Λίγκας. Εκπληκτικό το πρώτο γκολ από τον Αραμπαρί στο 39'. Τα άλλα δύο πέτυχαν οι Μάτα και Αλένια.

Αλαβές - Οσασούνα: 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Οσασούνα, "βυθίζοντας" ακόμη περισσότερο την Αλαβές. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 77ο λεπτό ο Μπαρχα, χαρίζοντας στην Οσασούνα την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς.

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: 0-2

Η Μπαρτσελόνα με γκολ των Ντεμπελέ και Μέσι επικράτησε 2-0 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία πανηγυρίζοντας νίκη ουσίας και ψυχολογίας!

Εϊμπάρ - Ουέσκα: 1-1

Έναν πολύτιμο βαθμό στη Βασκωνία απέσπασε η Ουέσκα, καθώς η ομάδα του Σιόβα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εϊμπάρ. Η Ουέσκα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 81ο λεπτό με τον Ραμίρεθ, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και με γκιολ του Ντιόπ στο 83ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 1-1. 

Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1-1

Δύο εύστοχα πέναλτι έκριναν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Λεβάντε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το 1-0 έγινε στο 34' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μαρτί, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 55' με τον Ραούλ Γκαρθία.
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΙΣΠΑΝΙΑ Με την εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση 5 βαθμών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα της 25ης αγωνιστικής στη La Liga. Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 00:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα