Premier League: Τα στιγμιότυπα της 26ης αγωνιστικής (hls)

Premier League: Τα στιγμιότυπα της 26ης αγωνιστικής (hls)npiliosΚυρ, 02/28/2021 - 23:25

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (1/3) με το Έβερτον-Σαουθάμπτον.

Η βαθμολογία της Premier League:

Αναλυτικά η 26η στροφή της Premier League

Τα

αποτελέσματα του Σαββάτου (27/2):

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ: 2-1

Με δύο γκολ από τους στόπερ της, Ντίας (30') και Στόουνς (68') η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 27η αναμέτρηση αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 24 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον: 1-0

Σε ένα απίστευτο ματς οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις στο γκολ του Μπάρτλι στο 11', με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν στη συνέχεια σε δύο πέναλτι!

Λιντς-Άστον Βίλα: 0-1

Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Λιντς πήρε η Άστον Βίλα, με το γκολ του Ελ Γκάζι στο 5ο λεπτό.

Νιούκαστλ - Γουλβς: 1-1

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στο Νιούκαστλ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 52' με τον Λασάλς, πριν ο Νέβες γράψει το τελικό 1-1 στο 73'.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (28/2):

Λέστερ-Άρσεναλ: 1-3

Η Λέστερ έκανε το... λάθος να προηγηθεί και η Άρσεναλ γύρισε τούμπα το παιχνίδι, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο «διπλό». Το σκορ άνοιξε ο Τίλεμανς στο 3', πριν η Άρσεναλ κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Νταβίντ Λουίζ (39') , Λακαζέτ (45+2' πεν.) και Πεπέ (52').

Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ: 0-0

Δίχως γκολ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Τότεναμ-Μπέρνλι: 4-0

Μια πειστική Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας εύκολα στο Λονδίνο τη Μπέρνλι με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (2' και 55'). Τα άλλα δύο τέρμαα ήρθαν από τους Κέιν (15') και Λούκας Μόουρα (31').

Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-0

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν χωρίς γκολ, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου... χαρίζοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα στη Σίτι.

Σέφιλντ Γ.-Λίβερπουλ: 0-2

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ... καθάρισε την υπόθεση νίκη, με  το γκολ του Τζόουνς (48') και το αυτογκόλ του Μπράιαν (64')

Το ματς της Δευτέρας (1/3):

Έβερτον-Σαουθάμπτον

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Chelsea - Ποδόσφαιρο Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester City ΑΓΓΛΙΑ Συνεχίζει απτόητο το... τρένο της Σίτι που... ξέφυγε στο +12, ενώ χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Λέστερ πήρε η Άρσεναλ. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 23:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα