Ρόμα-Μίλαν 1-2: Έσπασε το αήττητο, μείωσε στους 4 από την κορυφή (vid)

Ρόμα-Μίλαν 1-2: Έσπασε το αήττητο, μείωσε στους 4 από την κορυφή (vid)gripapΚυρ, 02/28/2021 - 23:58

Η Μίλαν ήταν εντυπωσιακή στο Ολίμπικο, νίκησε 2-1 την αήττητη μέχρι σήμερα Ρόμα και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 4 βαθμούς.

Η Μίλαν μπήκε στο γήπεδο με το πόδι στο γκάζι και μέχρι το 17' είχε 2 ακυρωθέντα γκολ και 3 κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με Ιμπραχίμοβιτς και Ρέμπιτς.

Στο 27' ο Κίαρ είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μχιταριάν σκόραρε για να ακυρωθεί

και το γκολ της Ρόμα για φάουλ του Μανσίνι.

Η ομάδα του Πιόλι είχε και πάλι την κατοχή και τις ευκαιρίες με Ρέμπιτς και Σαλεμάκερς, αλλά ο Λόπες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση για την Ρόμα. Πελεγκρίνι και Μχιταριάν απείλησαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου που έκλεισε με τους φιλοξενούμενους μπροστά, καθώς το πέναλτι που αρνήθηκε αρχικά ο Γκουίντα σε μαρκάρισμα του Φάτσιο στον Καλάμπρια, το έδωσε μέσω VAR.

Κεσιέ και 0-1 στο 43'. Η Μίλαν έχασε ευκαιρία με τον Ερνάντες στις αρχές του δεύτερου μέρους και η Ρόμα απάντησε με γκολ. Ο Βερτού στην πλέον παραγωγική χρονιά της καριέρας του με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-1 στο 50'.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 8 λεπτά καθώς ο Ρέμπιτς με φοβερή ριβέρς κίνηση ελευθερώθηκε και με αριστερή φωτοβολίδα έγραψε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ρόμα πίεσε κυρίως με Μχιταριάν που είχε τρεις φάσεις για γκολ, αλλά ο Ντοναρούμα κράτησε αυτή την πολύτιμη νίκη.

Ήταν η πρώτη ήττα στο Ολίμπικο για την Ρόμα που έμεινε στην πέμπτη θέση, ενώ η Μίλαν πήγε στους 52, 4 πίσω από την πρώτη Ίντερ.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roma - Ποδόσφαιρο Milan- Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Roma ΙΤΑΛΙΑ Ρόμα-Μίλαν: 1-2 (hls) Submitted by osinteli on Δευ, 03/01/2021 - 00:28 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_ROMA_MILAN_280221.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ρόμα-Μίλαν για την 24η αγωνιστική της Serie A. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Roma Roma - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Μίλαν ήταν εντυπωσιακή στο Ολίμπικο, νίκησε 2-1 την αήττητη μέχρι σήμερα Ρόμα και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 4 βαθμούς. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 23:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα