Kληρώνει για τους «οκτώ»

Έπειτα από την ολοκλήρωση της φάσης των «16» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τα βλέμματα στρέφονται στη Νιόν, όπου πραγματοποιείται την Παρασκευή η κλήρωση των προημιτελικών.

Η κλήρωση των «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται στις 13.00, με την συμμετοχή των Άγιαξ, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Δεν υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός στην κλήρωση, εκτός από το ότι Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να αγωνιστούν εντός
έδρας την ίδια ημέρα ή σε δύο συνεχόμενες μέρες. Έτσι, αν κληρωθούν για εντός έδρας παιχνίδι την ίδια εβδομάδα, θα αντιστραφεί η σειρά των αγώνων της Γιουνάιτεντ, λόγω του ότι είχε τερματίσει χαμηλότερα από την Σίτι στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης, θα γίνουν γνωστά από τώρα και τα ζευγάρια των ημιτελικών, αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού της διοργάνωσης.

Τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν στις 9/10 και 16/17 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 30 Απριλίου/1 Μαΐου και 7/8 Μαΐου, ενώ ο τελικός την 1η Ιουνίου στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στις 14.00 ξεκινά η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ με την παρουσία των Άρσεναλ, Μπενφίκα, Τσέλσι, Άιντραχτ Φρ., Νάπολι, Σλάβια Πράγας, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί, ενώ ό, τι ισχύει για τις ομάδες του Μάντσεστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισχύει και για Άρσεναλ και Τσέλσι, με τους αγώνες της πρώτης να αντιστρέφονται σε περίπτωση που οι δύο λονδρέζικοι σύλλογοι κληρωθούν να δώσουν την ίδια εβδομάδα το εντός έδρας παιχνίδι τους.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και εδώ η κλήρωση των ημιτελικών και θα καθοριστεί ο γηπεδούχος του τελικού.

Τα προημιτελικά διεξάγονται στις 11 και 18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2 και 9 Μαΐου, ενώ ο τελικός στις 29 Μαΐου στο Μπακού.
Keywords
Τυχαία Θέματα