John Wick 3: Δείτε 8 νέα teasers - IGN Premiere

To νέο trailer έρχεται στις 21 Μαρτίου.

To νέο "John Wick" ολοένα και πλησιάζει...αλλά μέχρι τότε την βγάζουμε με ότι μπορούμε. Το IGN μπορεί να αποκαλύψει αποκλειστικά την ημερομηνία του νέο trailer για το "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" - Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Εκτός από την ανακοίνωση αυτή, θα κυκλοφορήσουμε αρκετό νέο υλικό από την ταινία καθ' ολη την διάρκεια της εβδομάδας στο IGN Premiere. Οπότε κάθε μέρα, θα έχουμε και μια νέα

αποκλειστικότητα!

Εκτός του Keanu Reeves που πρωταγωνιστεί στην ταινία, η Anjelica Huston έχει ενσωματωθεί στο cast, ως The Director. Το υπόλοιπο cast θα αποτελείται από νέους ηθοποιούς όπως οι Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen και Boban Marjanović των LA Clippers. Επίσης, η Halle Berry έχει επιβεβαιωθεί στον ρόλο της Sofia.

Οι Laurence Fishburne, Ian McShane και Lance Reddick επιστρέφουν για το "Chapter 3", και ο Chad Stahelski θα ξανακαθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η ιστορία θα αρχίσει από εκεί που τελείωσε το "Chapter 2", με τον John Wick να κρύβεται και την επικήρυξη των $14 εκατομμυρίων να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του.

Ας ρίξουμε για αρχή μια ματιά στους νέους χαρακτήρες ξεκινώντας με την Sofia της Halle Berry:

H Anjelica Huston προστίθεται στο cast ως η Director, ένα από τα μέλη του High Table και, μάλλον, σύμμαχος και προστάτης του John Wick:

Η Kate Dillon είναι η Adjudicator, ακόμα ένα μέλος του High Table:

Μετά έχουμε τον Mark Dacascos ως Zero, έναν δολοφόνο που κυνηγάει τον John Wick και έχει προσωπικά μαζί του

Από παλιούς χαρακτήρες έχουμε τον Ian McShane ως Winston:

και εννοείται ο σκύλος έχει το δικό του teaser επίσης:

Ο Laurence Fishburne επιστρέφει ως Bowery King:

Και τέλος ο Lance Reddick ως Charon:

Το "John Wick 3" θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Πρώτο trailer για το επόμενο κεφάλαιο του John Wick To "John Wick: Parabellum" αποκτά teaser trailer και αφίσα Ο John Wick να κάνει ιππασία στη μέση μιας γέφυρας για τη νέα του ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα