Η κοινότητα του Apex Legends κινητοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό

Λόγω του ομώνυμου, διαβόητου όπλου.

To Mozambique είναι ένα από τα χειρότερα όπλα του Apex Legends και είναι το πιο συνηθισμένο meme σχετικά με τον τίτλο. Παράλληλα όμως, είναι και μία χώρα της ανατολικής Αφρικής, που πρόσφατα επλήγη από τον τυφών Idai.

Η κοινότητα του νέου τίτλου της Respawn Entertainment, με αφορμή την συνωνυμία, αποφάσισε να προβεί στην ανέγερση χρηματικού ποσού για τους πληγέντες.

Σύμφωνα με το GamesRadar, η εν λόγω προσπάθεια διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας του Reddit,

και προτρέπει να καταθέσουν χρήματα στο ταμείο του Ερυθρού Σταυρού. Ωστόσο, πλέον στο subreddit υπάρχουν και διάφορες ιδέες για το πώς μπορεί η εταιρεία να εκμεταλλευτεί το κακό όνομα του όπλου για καλό σκοπό. Παραδείγματος χάριν, ένας χρήστης του Reddit πρότεινε στην εταιρεία ανάπτυξης να δωρίζει ένα χρηματικό ποσό για κάθε Kill που γίνεται σε κάθε match με το ομώνυμο όπλο. Παράλληλα τέθηκε και ιδέα για ένα skin του Mozambique στα χρώματα της σημαίας της Μοζαμβίκης.

Εάν η Respawn αποφασίσει να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια θα ήταν από τις λίγες που έχουν προβεί σε αντίστοιχες κινήσεις. Για παράδειγμα πριν ένα χρόνο η Blizzard κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό για έρευνα κατά του καρκίνου του μαστού μέσω του ροζ skin της Mercy.

Τέλος, όσον αφορά το Apex Legend, η εταιρεία ανάπτυξης πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα Batlle Pass.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Το Apex Legends ίσως να κάνει tease τον Octane με ένα καινούργιο αντικείμενο Ίσως να διέρρευσε ο επόμενος χαρακτήρας του Apex Legends Η Respawn φτιάχνει crashes και ban-άρει cheaters στο Apex Legends

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα