Η Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρου

Δεν σαν κάνουμε καθόλου πλάκα.

Απ' ό,τι φαίνεται η Sega Genesis σκεφτόταν κάποια στιγμή την δημιουργία ενός παιχνιδιού αμερικάνικου ποδοσφαίρου βασισμένο στο Alien vs Predator.

Σύμφωνα με το National Videogame Museum που βρίσκεται στο Frisco, Texas, ανακαλύφτηκε artwork αυτής της περίεργης ένωσης. Ένα μεγάλο κομμάτι του υλικού είναι στα Γιαπωνέζικα αλλά μεταφράστηκε από τον Mitch Mitchell.

Το παιχνίδι θα έπαιρνε μέρος κάποια στιγμή το 2702 μετά

την ήττα της ανθρωπότητας στον πόλεμο μεταξύ Aliens και Predator. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να λύσουν τα θέματα τους μέσω… αμερικάνικου ποδοσφαίρου στην Γη.

Επίσης απ' ό,τι φαίνεται θα υπήρχαν 6 ομάδες για την κάθε πλευρά όπως οι Los Angeles Blade Runners, Houston Exterminators, San Francisco Black Catfish, New Work Psychic Murders και Miami Dolphin Creatures.

Δεν ξέρουμε πάντως ποιος developer θα δούλευε στο παιχνίδι και αν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Το πιο κοντινό που έχουμε σε αυτό είναι το Mutant Football League της EA.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.IGN Greece Αποκαλύφθηκε το Call of Duty: Mobile για iOS και Android Αυτός ο Twitter λογαριασμός σου λέει αν μπορείς να χαϊδέψεις σκυλιά στα videogames Η Valve απολύει 14 άτομα συμπεριλαμβανομένου του Richard Garfield

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα