H Ubisoft ετοιμάζει τέσσερις AAA τίτλους μέχρι το Μάρτιο του 2020

Το Skull & Bones, όμως, θα καθυστερήσει.

Η Ubisoft μίλησε για τους τίτλους που ετοιμάζει να μας φέρει μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται το Ghost Recon Breakpoint, όχι όμως και το Skull & Bones το οποίο

μεταφέρθηκε για πιο μετά.

Σύμφωνα με τις οικονομικές αναφορές της εταιρείας, στόχος της για τη χρονιά 2019-2020 είναι να φτάσει τα 2.185 εκατομμύρια ευρώ. Στη μάχη αυτή θα ριχτεί πρώτο το Breakpoint και θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις, άγνωστοι ακόμα τίτλοι.

Σχετικά με την καθυστέρηση του Skull & Bones, το παιχνίδι θα έρθει μετά τον Μάρτιο του 2020 καθώς η Ubisoft το έχει υπολογίσει στο επόμενο οικονομικό έτος, το οποίο ξεκινάει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ο παραγωγός του παιχνιδιού πάντως, Karl Luhe, είπε ότι το SKull & Bones θα βρίσκεται κανονικά στη φετινή Ε3 ενώ η ομάδα θα προσπαθήσει να το κάνει όσο πιο σπουδαίο γίνεται.

We’re going to batten down the hatches and push back on the game’s arrival—this is a challenging news for us all, but it’s what’s needed to make Skull & Bones as awesome as it can be!

Our focus remains on quality first and we’re grateful for your undying support ☠️⚔️ pic.twitter.com/ZCt85tY3TG

Skull & Bones (@skullnbonesgame) May 15, 2019

Αρχικά ήταν να δημοσιευθεί την άνοιξη του 2018, αλλά από τότε έλαβε αρκετές καθυστερήσεις. Τo παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως ένα μείγμα των Blag Flag, For Honor και The Crew.

Για το Ghost Recon:Breakpoint μάθαμε την προηγούμενη βδομάδα. Το παιχνίδι αποτελεί sequel του Ghost Recon Wildlands και θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One και PlayStation 4 στις 4 Οκτωβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στο αποκλειστικό υλικό που εξασφαλίσαμε ειδικά για εσάς.

Σε άλλα νέα σχετικά με την Ubisoft, η εταιρεία δήλωσε ότι δεν θα έχουμε νέο Assassin's μέσα στο 2019. Χθες μάλιστα φαίνεται ότι είχε διάθεση για πλάκα κάνοντας μία σχετικά με το Splinter Cell.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Fan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα Ubisoft: Το Skellcon φέρνει νέες ανακοινώσεις γύρω από της σειρά Ghost Recon Ακυρώνει τις απολύσεις η Ubisoft

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα