“Ζέσταναν” τις μηχανές… για το βράδυ – VIDEO

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ δεν είχαν όρεξη για περιπέτειες το πρωί της Πέμπτης και πήραν άνετες και συνάμα γρήγορες προκρίσεις για την φάση των “16” του Rome Masters. Αργότερα θα ριχτούν εκ νέου στη μάχη…

Ζοάο Σόουζα και Ζερεμί Σαρντί αποδείχτηκαν… χαμηλά εμπόδια για τους δυοπ κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών.

Φέντερερ και Ναδάλ επικράτησαν αντίστοιχα του Πορτογάλου και του Γάλλου, και πέρασαν στην φάση των “16” του θεσμού στη Ρώμη, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αργότερα την Πέμπτη, όταν και θα παίξουν με φόντο τα

προημιτελικά.

Αρχικά ο Ελβετός μαέστρος, επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 του Νο72 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ μετά από 81 λεπτά αγώνα και πέρασε στον 3ο γύρο του Masters της Ρώμης, όπου θα παίξει με τον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο νεαρός Κροάτης πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως είχε και μια ημέρα ξεκούρασης την Τετάρτη, μετά την πρόκρισή του επί του Κάμερον Νόρι στον 2ο γύρο, σε αντίθεση με τον Φέντερερ που θα ξεκουραστεί… τέσσερις ώρες, όλες κι όλες.

Φέντερερ και Τσόριτς θα τεθούν αντιμέτωποι στις 18:30GR περίπου.

Roger that! @rogerfederer rolls past Joao Sousa 6-4 6-3 in his first @InteBNLdItalia match since 2016. #ibi19 pic.twitter.com/MwrRGRGwJw

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2019


Ο Ράφαελ Ναδάλ από την πλευρά του, έχασε ένα γκέιμ στο σύνολο από τον Ζερεμί Σαρντί, ξεκινώντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Masters της Ρώμης για φέτος.

Ο Ισπανός, χρειάστηκε 68 λεπτά για να κερδίσει τον Γάλλο, Νο42 στον κόσμο, και να πάρει έτσι την πολύ άνετη πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά.

Τελικό σκορ 6-0, 6-1 υπέρ του Νο2 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που θα παίξει με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι αργότερα σήμερα, στο βραδινό πρόγραμμα του Internazionali BNL D’ Italia.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός “Βασιλιάς” του χώματος, θα αντιμετωπίσει στις 20:30GR περίπου τον Γεωγριανό.

Rock-n-Rafa @RafaelNadal powers past Jeremy Chardy 6-0 6-1 to set Round 3 clash with Nikoloz Basilashvili. #ibi19 pic.twitter.com/izCFDV9Fji

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2019


Εκτός ο Τιμ!

Το παράδειγμα των δυο “αιωνίων” δεν ακολούθησε ο Ντομινίκ Τιμ, που ηττήθηκε στο ντεμπούτο του στη Ρώμη από τον πολύπειρο Φερνάντο Βερντάσκο και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό.

Ο Αυστριακός, Νο4 τενίστας του κόσμου, απόλεσε το προβάδισμα με σετ που δημιούργησε και μετά από δυο ώρες και 46 λεπτά, αποκλείστηκε με 4-6, 6-4, 7-5 από τον Ισπανό, που έδειξε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

Ο Βερντάσκο, αν και αγωνίστηκε για σχεδόν τρεις ώρες, δεν θα ξεκουραστεί περισσότερες από δυο, γιατί στις 16:30GR θα ριχτεί και πάλι στη μάχη, αγωνιζόμενος με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά, κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ.

Shazam! @FerVerdasco knocks off No.5-seeded Dominic Thiem 4-6 6-4 7-5 to reach round 3 at #ibi19 pic.twitter.com/Ae75u8lwU0

Tennis TV (@TennisTV) 16 Μαΐου 2019


ATP INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ζέσταναν” τις μηχανές… για το βράδυ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα