H Media Molecule θέλει τα παιχνίδια που δημιουργούνται στο Dreams να κυκλοφορήσουν και εκτός PS4

Ετοιμάστε τις δημιουργίες σας.

Το Dreams της Media Molecule έχει επιτρέψει στους παίκτες να δημιουργήσουν αρκετά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός remake του Final Fantasy 7, ενός kaiju monster simulator και ακόμη και μερικά αφιερώματα στο Game of Thrones. Τώρα, η Media Molecule λέει ότι θέλει να δει τα παιχνίδια που δημιουργείτε όλοι στο Dreams, το οποίο είναι αποκλειστικότητα στο PS4,

να δημοσιεύονται σε "άλλες πλατφόρμες", σύμφωνα με αναφορές της GamesIndustry.biz.

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz στο View Conference στο Τορίνο της Ιταλίας, ο συνιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της Media Molecule, Kareem Ettouney, δήλωσε ότι το στούντιο εξετάζει τη δημιουργία μιας εμπορικής άδειας για πνευματική ιδιοκτησία, που δημιουργήθηκε στη σουίτα εργαλείων δημιουργίας παιχνιδιών του Dreams.

"Τα πολύ περιορισμένα χαρακτηριστικά για exporting αυτή τη στιγμή είναι σαν να εξάγουμε ένα βίντεο, αλλά έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια να εξάγουμε ένα αυτόνομο παιχνίδι από το Dreams, σε άλλες πλατφόρμες", ανέφερε ο Ettouney. Ο Ettouney δήλωσε ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη εμπορική άδεια, αλλά η Media Molecule διευκρίνισε στο GI.biz σε ένα email, ότι ήταν κάτι που εξετάζουν για την ώρα.

Επί του παρόντος, ο μόνος τρόπος να παίξετε ή να εξερευνήσετε άλλες δημιουργίες στο Dreams είναι να τα φορτώσετε στο δικό σας PS4.

"Ωστόσο, το πρώτο βήμα είναι να δείξουμε την πρόθεσή μας", συνεχίζει ο Ettouney. "Έτσι, από την αρχή θα υλοποιήσουμε αυτή την εμπορική ιδέα, που σημαίνει ότι όλα όσα κάνετε στο Dreams είναι δικά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Πολλά άτομα της κοινότητας τα χρησιμοποιούσαν ήδη για να σχεδιάσουν γραφικά, εξώφυλλα άλμπουμ και άλλα. Σίγουρα είναι μία χρήσιμη προσθήκη για τα ρεζουμέ τους και τα showreels. Φυσικά, η απάντηση είναι ναι. Έχουμε σχέδια, χαρακτηριστικά και όνειρα, ενώ ελπίζουμε να το φτάσουμε στον 11ο βαθμό, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να γιορτάσουν τις δημιουργίες τους. " Όταν ρωτήθηκε αν το Dreams θα κυκλοφορήσει ποτέ σε PC ή σε Mac, ο Ettouney απάντησε θετικά.

"Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι 'ναι', αλλά το Dreams πρέπει να προσεγγίσει πρώτα πολλούς ανθρώπους", δήλωσε ο Ettouney, με προφανή δισταγμό. "Ο στόχος μας είναι να επιβιώσουμε για 20 χρόνια, να συνεχίσουμε να το επεκτείνουμε και να το βελτιώνουμε".

Ο Ettouney είπε επίσης ότι η Media Molecule σχεδίαζε να αναπτύξει ένα είδος "Pro" έκδοσης του Dreams, με ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων και λειτουργικότητα.

Η δημοτικότητα του Dreams, που κυκλοφόρησε επίσημα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, κατάφερε να διαρκέσει παραπάνω από 1-2 μήνες. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δυνατότητα να μοιραστείτε το περιεχόμενο που δημιουργούν άλλοι παίκτες ή εσείς.. Επί του παρόντος, το Dreams εξακολουθεί να είναι αποκλειστικός τίτλος του PS4.

Όπως και να χει, το Dreams ήρθε για να μείνει, καθώς αποτελεί περισσότερο ένα εργαλείο δημιουργίας και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυστηρά ως παιχνίδι. Αναμένουμε να δούμε τις δημιουργίες που θα κυκλοφορήσουν από τους παίκτες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo Dreams θα κυκλοφορήσει σε Early Access αυτή την άνοιξηPSX 2017: Νέες πληροφορίες για τα Ghost of Tsushima και DreamsH Beta του Dreams θα ξεκινήσει το 2017

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα