Πρόσθετες διαρροές έρχονται στο φως για το Diablo 4

Αυτή τη φορά αφορά χαρακτήρες.

Για τρίτη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες έχουμε διαρροή για το Diablo 4 και αυτήν την φορά, το leak αφορά την σχεδίαση χαρακτήρων.

Σύμφωνα με το Comicbook, η διαρροή ήρθε μέσα από το art book, για το οποίο πληροφορηθήκαμε πριν μερικές μέρες και αφορά την σχεδίαση της Lilith.

And #DiabloIVpic.twitter.com/yocnkQa5vy

— WeakAuras (@WeakAuras)
October 26, 2019

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Lilith είναι η κόρη του Mephisto, Lord of Hatred, η αδερφή του Lucion και γνωστή ως Queen of the Succubi. Μάλιστα, μαζί με τον αρχάγγελο Inarius, δημιούργησε το πρώτο νεφελίμ.

"Το ντεμπούτο της Lilith στο Diablo IV, αποτελεί reimaging της εμφάνισής της στα προηγούμενα παιχνίδια", γράφει το art book. Σύμφωνα μάλιστα με έναν art director του παιχνιδιού, τον John Mueller, η νέα σχεδίαση της Lilith αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του "plussing", που σημαίνει ότι ένας σχεδιαστής, παίρνει έναν χαρακτήρα και προσθέτει τις δικές του προσωπικές πινελιές.

H BlizzCon 2019 ξεκινά την 1η Νοεμβρίου και αναμένουμε, μεταξύ άλλων, να μάθουμε για το Overwatch 2 και για πιθανό remaster του Diablo 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα