Ξεκίνησε το Kickstarter για το επιτραπέζιο Dwar7s Spring

To Dwar7s περνάει στην επόμενη εποχή.

Το Dwar7s Spring, το τρίτο επιτραπέζιο παιχνίδι στη δημοφιλή σειρά Dwar7s από τον σχεδιαστή παιχνιδιών και τον Illustrator Luis Brueh , βρίσκεται τώρα στο Kickstarter.

"Tώρα που ο χειμώνας πέρασε και έχετε καταφέρει να προστατέψετε το βασίλειό σας, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας εξερευνώντας τον κόσμο και χτίζοντας αποικίες", γράφει η νέα περιγραφή του παιχνιδιού.

Το Dwar7s Spring είναι ένα συνεργατικό

παιχνίδι με κάρτες. Κάθε παίκτης εργάζεται για να επιβιώσει, αλλά θα συνειδητοποιήσετε σύντομα ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε το χειμώνα είναι να συνεργαστείτε. Παρόλο που το Dwar7s Spring είναι η συνέχεια των Dwar7s Fall και Dwar7s Winter, είναι ένα ανεξάρτητο, αυτόνομο παιχνίδι με δικές του μινιατούρες.

Το Dwar7s Spring είναι για 1 έως 4 παίκτες ηλικίας 13+ και χρειάζεται 30 έως 45 λεπτά για κάθε παρτίδα. Το βιβλίο κανόνων θα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.

Η καμπάνια έχει μαζέψει το ζητούμενο ποσό της κι έχει ακόμα μία περίπου εβδομάδα για την ολοκλήρωση της. Στην Ελλάδα, το παιχνίδι θα μπορείτε να το παραλάβετε από καταστήματα της Αθήνας και έτσι μπορείτε να το γλυτώσετε τα μεταφορικά, που υπάρχουν συνήθως.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceH πιο σπάνια κάρτα Pokemon πωλήθηκε σε τρελό ποσόΝέα κονσόλα επιτραπέζιων παιχνιδιών στο KickstarterΑγαπημένα τέρατα ζωντανεύουν στο επιτραπέζιο Horrified

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα