Υποδεχθείτε τους ηλικιωμένους Avengers

Οι Avengers δεν σταματούν ποτέ να πολεμούν.

Το Marvel Universe της εποχής του Old Man Logan δεν είναι και το καλύτερο μέρος για να ζεις, αλλά τουλάχιστον έχει τους Avengers του. Η Marvel αποκάλυψε ένα μικρό preview της δυστοπικής Γης εκείνης της εποχής,

με την ανακοίνωση μιας νέας μίνι σειρά κόμικ, το "Avengers of the Wastelands".

Το Marvel.com μας ενημερώνει ότι η νέα σειρά θα φέρει κοντά τον Old Man Logan και δύο ακόμα ήρωες, που έφεραν προσφάτως τον τίτλο "Old Man" στα κόμικ της - τους Hawkeye και Star-Lord. Οι τρεις ήρωες θα φτιάξουν μια νέα ομάδα Avengers μαζί με τους Hulk και Danielle Cage (κόρη των Luke Cage και Jessica Jones). Στο παρελθόν σε εναλλακτικό timeline της Marvel έχουμε δει την Dani ως Captain America, αλλά εδώ θα χειρίζεται το Mjolnir και θα έχει τον τίτλο Thor.

Avengers of the Wastelands #1 cover by Juan Jose Ryp. (Image Credit: Marvel Comics)

Tην σειρά θα γράψει ο Ed Brisson (Old Man Logan, Dead Man Logan) σε σχέδιο του Jonas Scharf (Bone Parish) και εξώφυλλα του Juan Jose Ryp (Moon Knight).

Στην επίσημη περιγραφή του πρώτου τεύχους από την Marvel γράφει "Σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι σούπερ ήρωες έπεσαν στα χέρια του Red Skull πριν 50 χρόνια, η Dani Cage χειρίζεται το Mjolnir με στόχο την ειρήνη. Αλλά όταν το βίαιο καθεστώς του Doctor Doom αναγκάζει τον Dwight (τον κάτοχο της εναπομείναντας τεχνολογίας Ant-Man) να πάει στην Dani και στον Hulk σε μια τελευταία προσπάθεια επιβίωσης, οι Avengers έχουν την ευκαιρία να ενωθούν ακόμη μια φορά!".

Η ιστορία του "Old Man Logan" ήταν δημιούργημα των Mark Millar και Steve McNiven το 2008 κι εξερευνούσε ένα δυστοπικό μέλλον του Marvel Universe, που πολλοί ήρωες είχαν χαθεί και κακοί όπως ο Red Skull διοικούσαν τις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο timeline έκανε την επανεμφάνιση του το 2015 στο crossover "Secret Wars", με τον Old Man Logan να μπαίνει στο κανονικό Marvel Universe ως μέρος των X-Men. Η ιστορία του χαρακτήρα συνέχισε στο "Dead Man Logan", όπου επέστρεψε στον κόσμο του ώστε να πεθάνει...αλλά μάλλον, όχι ακόμα.

Το "Avengers of the Wastelands #1" θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2020.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceJoker: Τι κόμικς να διαβάσετε μετά την ταινίαTo "Batman: The Man Who Laughs" κυκλοφορεί στα ελληνικάYoung Justice: Αντίο Robin, καλωσήρθες Drake

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα