H Marvel αποκαλύπτει το πρώτο κουστούμι του Miles Morales

Αλλαγές στη νέα ιστορία προέλευσης του ήρωα.

Το "Spider-Man Annual #1" μας έδωσε μια πρώτη ματιά στις πρώτες μέρες της καριέρας του Miles Morales ως υπερήρωας, αποκαλύπτοντάς μας το πρώτο κουστούμι που χρησιμοποίησε ως Spider-Man.

Προσοχή: spoilers από το Spider-Man Annual #1!

Αυτό το τεύχος είναι πρακτικά μια νέα ιστορία προέλευσης για τον Miles, τώρα που ο χαρακτήρας ανήκει στο παραδοσιακό Marvel Universe αντί του Ultimate Universe. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των γεγονότων του "Secret Invasion" του 2008. Ο Miles τότε προσπαθούσε να κρατήσει τις δυνάμεις του μυστικές. Αυτός και οι φίλοι του, Ganke, Brent και Olivia, είναι έξω και ψωνίζουν όταν μια ομάδα από Skrulls ξεκινάει τα προβλήματα. Ο Miles αναγκάζεται να πιάσει ένα τυχαίο ρούχο και να γίνει ο Spider-Man για πρώτη φορά.

Art by Nelson Blake II. (Marvel Comics)

Σε σύγκριση, στην πρώτη του αποστολή στο Ultimate Universe το κουστούμι του Miles θύμιζε πολύ περισσότερο του Peter Parker.

Ultimate Comics Fallout #4 art by Sara Pichelli. (Marvel Comics)

Αυτή δεν ήταν η μοναδική, σημαντική αλλαγή στην ιστορία του Miles. Χωρίς "Uncle Ben", δεν έχουμε Spider-Man. Στην προκειμένη την θέση του θείου, ο αδικοχαμένος Brent είναι αυτός που θα δώσει ώθηση στον Miles να γίνει υπερήρωας. Στο Ultimate Universe, τον αντίστοιχο ρόλο είχε η μητέρα του, που εδώ είναι τώρα ζωντανή.

Art by Nelson Blake II. (Marvel Comics)

Πώς σας φαίνονται οι νέες αλλαγές;

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceTo 'X-Men Disassembled' απειλεί την ύπαρξη των μεταλλαγμένωνΠώς η νέα ιστορία προέλευσης του Venom συνδέεται με το Guardians of the GalaxySDCC 2018: Marvel Digital Originals βασισμένα στις τηλεοπτικές σειρές της Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα