To 'X-Men Disassembled' απειλεί την ύπαρξη των μεταλλαγμένων

To Uncanny X-Men #1 κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.

To επερχόμενο κεφάλαιο του "Uncanny X-Men" με τον τίτλο "Disassembled" υπόσχεται την καταστροφή των μεταλλαγμένων. Ο τίτλος μας θυμίζει αρκετά μια παλιότερη ιστορία των Avengers, το "Avengers Disassembled", που σκότωσε γνωστούς χαρακτήρες της ομάδας αλλάζοντας δραματικά την πορεία της. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Marvel θα κάνει κάτι ανάλογο με τους X-Men.

Όπως αποκάλυψε η Marvel

Comics, η σειρά θα ξεκινήσει ένα κεφάλαιο 10 τευχών τον Νοέμβριο και θα δούμε όλους του μεταλλαγμένους της Γης να συνεργάζονται ώστε να σταματήσουν μια απειλή προς την ύπαρξη τους. Η εταιρεία μας προϊδεάζει για μια ιστορία γεμάτη "μυστήριο και τραγικές εξαφανίσεις", που σημαίνει ότι σίγουρα κάποιοι δεν θα την βγάλουν καθαρή.

X-Men: Disassembled tease.

Αντί για μία δημιουργική ομάδα για την σειρά, είναι αρκετοί δημιουργοί που θα ασχοληθούν μαζί της. Την συγγραφή ανέλαβαν οι Ed Brisson (Extermination), Kelly Thompson (Mr. & Mrs. X) και Matthew Rosenberg (The Punisher, Phoenix Resurrection) και το σχέδιο οι Mahmud Asrar (X-Men Red), R.B. Silva (X-Men Blue), Yildiray Cinar (Weapon X) και Pere Pérez (Rogue and Gambit).

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN GreeceH Marvel αποκαλύπτει το πρώτο κουστούμι του Miles MoralesΠώς η νέα ιστορία προέλευσης του Venom συνδέεται με το Guardians of the GalaxySDCC 2018: Marvel Digital Originals βασισμένα στις τηλεοπτικές σειρές της Marvel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα